ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ηρακλής:Κόντρα στα «μπλόκα» και με ψυχή δίπλα στην ομάδα

Από τη στιγμή που η αρχική εισήγηση της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής (πως το παιχνίδι Αρη Παλαιοχωρίου-Ηρακλή δεν μπορεί να διεξαχθεί στη φυσική έδρα των γηπεδούχων) δεν είσακούστηκε και δεν υιοθετήθηκε από την ΕΠΟ, το σενάριο απαγόρευσης μετακίνησης κέρδιζε καθημερινά έδαφος.


Χθες οριστικοποιήθηκε με τη σχετική απόφαση Βασιλειάδη που έβαλε «κόκκινο» σε κάθε είδους μετακίνηση και τη χορήγηση εισιτηρίων. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που περίμεναν και είχαν προβλέψει με την ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 οι οπαδοί του Ηρακλή.

Η στάση τους ωστόσο παραμένει σθεναρή και άκαμπτη. Είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσουν αύριο από νωρίς τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με τελικό προορισμό την ορεινή Χαλκιδική. Γνωρίζουν πως θα στηθούν «μπλόκα», αλλά είναι αποφασισμένοι να τα προσπεράσουν και να βρεθούν πρωτίστως νωρίς το μεσημέρι στην Πλατεία Παλαιοχωρίου όπου έχει προγραμματιστεί διαδήλωση κατά της εξόρυξης χρυσού με γενικότερο κάλεσμα στους κατοίκους Χαλκιδικής.

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου