ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Οι Μογγολότουρκοι ανατίναξαν το νοσοκομείο της Εφρίν – Σκοτώθηκαν ασθενείς και εγκυμονούσες! (video)

ΣΥΡΙΑ-Τουλάχιστον 16 άμαχοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή στην Εφρίν όταν η τουρκική πολεμική αεροπορία βομβάρδισε το κεντρικό νοσοκομείο της κουρδικής πόλης, στη βορειοδυτική Συρία.

Η Ερυθρά Ημισέληνος, μέλη της οποίας εργάζονται στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την αεροπορική επιδρομή.


Τουλάχιστον 16 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από το αεροπορικό αυτό πλήγμα, μεταξύ αυτών δύο έγκυες, διευκρίνισε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.
Από τον βομβαρδισμό δεν σκοτώθηκε κανένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, συμπλήρωσε.
Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο Σερουάν Μπέρι, υψηλόβαθμο στέλεχος της κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, ο οποίος διευκρίνισε ότι πρόκειται «για το μοναδικό νοσοκομείο που συνέχιζε να λειτουργεί στην πόλη Εφρίν».
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διέψευσαν ότι βομβάρδισαν το κεντρικό νοσοκομείο της κουρδικής πόλης.
«Αναφορές ότι ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε ένα νοσοκομείο στην Εφρίν είναι ψευδείς.
 ΚΤΗΝΩΔΙΑ!
Χθες το βράδυ, 16 άμαχοι, μεταξύ των οποίων δύο έγκυες, σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή των τουρκικών δυνάμεων που έπληξε το κύριο νοσοκομείο της πόλης Αφρίν, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο. Ο τουρκικός στρατός διέψευσε ότι δυνάμεις του βομβάρδισαν το νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν σήμερα το πρωί την Ανατολική Γκούτα.
Την πληροφορία αυτή την μετέδωσε επικαλούμενο το Κέντρο για την Συμφιλίωση στη Συρία, ένα σώμα του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Την ίδια ώρα το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι 10.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την Ανατολική Γκούτα σήμερα το πρωί κατευθυνόμενοι προς θέσεις που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε εξάλλου ότι 30 άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη Ζαμάλκα στην Ανατολική Γούτα με σκοπό να φύγουν και να κατευθυνθούν σε περιοχές που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές από τις οποίες τραυματίστηκαν επίσης δεκάδες άνθρωποι.
Προς το παρόν η Δαμασκός, η οποία έχει εξαπολύσει εδώ και έναν μήνα μια μεγάλη επιχείρηση κατά της ελεγχόμενης από τους αντάρτες Ανατολικής Γούτα, δεν έχει σχολιάσει την πληροφορία αυτή.
»Η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας διεξάγεται με ένα τρόπο που αποκλείει πλήγματα σε αμάχους», σημείωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με ανάρτησή τους στο Τwitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου