ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

"Στην κορυφαία ενδεκάδα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Αρναιώτης Κεχαγιάς Δημήτρης"

Το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς στον 1οόμιλο με τη συμμετοχή 12 ομάδων.



Κάνοντας έναν απολογισμό μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους παίκτες που έκαναν μια καλή χρονιά. Σύμφωνα με τη δική μας άποψη εντάξαμε στην καλύτερη ενδεκάδα τους παίκτες που ήταν περισσότερο σταθεροί σε καλές αποδόσεις ενώ μερικοί από αυτούς στις ομάδες που αγωνίστηκαν έκαναν και τη διαφορά.
Σίγουρα θα υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις που φυσικά είναι δεκτές.

Η κορυφαία ενδεκάδα

Τερματοφύλακας: Γουναρίδης(Απόλλων Παραλιμνίου)
Πλάγιοι αμυντικοί: Γεωργιάδης(Ελπίδα Σκουτάρεως), Κάπατζης(Αετός Ορφανού)
Στόπερ: Κασμερίδης(Ελπίδα Σκουτάρεως), Μερεσιώτης(Απόλλων Παραλιμνίου)
Αμυντικοί μέσοι: Ψάλτης(ΑΟΚ), Ναλμπάντης(Απόλλων Παραλιμνίου)
Επιθετικός μέσος: Κεχαγιάς Δημήτρης.(Ελπίδα Σκουτάρεως)
Πλάγιοι επιθετικοί: Δουμάνης(Αετός Ορφανού), Μουτεσίδης(Απόλλων Παραλιμνίου)
Επιθετικό δίδυμο: Γαϊδαρτζής(Απόλλων Παραλιμνίου) ή Βαλαβανόπουλος(ΑΟΚ)
Στην αναπληρωματική ενδεκάδα μπορούμε να βάλουμε στη θέση του τερματοφύλακα τον Ταταρίδη της Ελπίδας Σκουτάρεως αλλά και τον Αθανασίου του Νέστου.
Στην άμυνα τον Χούσινετς του Νέστου και τον Κωνσταντινίδη του Αετού Ορφανού η ο Κουτσούμπας του Αβάτου και ο Παπαστεριανός του ΑΟΚ. Πλάγιοι στην άμυνα ο Λιάρας του Παραλιμνίου και ο Σαϊναντούδης της Ελπίδας Σκουτάρεως. Ακόμη ο Μπαντάνης του Νέστου και ο Κατρανίτσας του Ορφέα Ξάνθης.
Στη μεσαία γραμμή Λαδάκη του Νέστου και Γ. Παπαδόπουλο του ΑΟΚ. Ακόμη ο Εμρέ του Διδυμοτείχου και ο Δαγκούλης της Ελπίδας Σκουτάρεως.
Στους πλάγιους μεσοεπιθετικούς τον Σαρηγιαννίδη του Αρη Αβάτου και τον Παπαβασιλείου της Ελπίδας Σκουτάρεως η ο Χαριτίδης του Αρη Αβάτου. Ακόμη και ο Τάντιτς του Παραλιμνίου αλλά και ο Κουμπρόγλου του Μ. Α Ξηροποτάμου.
Στην επίθεση τον Χίντ Ιμέρ του Ορφέα Ξάνθης αλλά και τον Ζυγκερίδη της Ελπίδας Σκουτάρεως η τον Βάσκο της Δόξας Προσκυνητών.
Στους πρωτοεμφανιζόμενους υπάρχουν αρκετοί που ξεχώρισαν. Ο Δήμιζας και ο Λυμπεράκης του ΑΟΚ, ο Κοτόπουλος του Αρη Αβάτου, ο Μπερούκας του Μ. Α Ξηροποτάμου, ο Βραζιλιάνος Φεράρι του Νέστου , ο Ελέζι του Αετού Ορφανού, ο Ψεμματάς του Αρη Αβάτου και ο Γιαλαμούδης του ΑΟΚ με την ατυχία του τραυματισμού του, ο Σιχλιμοίρης της Δόξας Προσκυνητών.
https://dielpa.wordpress.com

Σκούταρι - Αετός Οφρυνίου 2-1

Δείτε το γκολ του Κεχαγιά  στο 5:58 του βίντεο


Καβάλα - Σκούταρι 0-2
Δείτε το θεαματικό γκολ του Κεχαγιά  να ανοίγει το σκορ στο 7΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή βρίσκοντας τον Δήμιζα εκτός θέσης στον αγώνα με την Καβάλα




Επιμέλεια ανάρτησης Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου