ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Βόμβα!!! "Ένσταση του Αρη Παλαιοχωρίου κατά του Ηρακλή για να μην παίξει στα πλέι οφ ανόδου!"

Σοβαρός κίνδυνος για τον Ηρακλή να μην αγωνιστεί στα πλέι οφ ανόδου, μετά την ένσταση που κατέθεσε εναντίον του «γηραιού» ο Άρης Παλαιοχωρίου! Ποια διάταξη του ΚΑΠ επικαλείται.


Βόμβα ενόψει των πλέι οφ της Γ' Εθνικής για την άνοδο στην Football League που είναι να ξεκινήσουν στις 22 Απριλίου!
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το σωματείο του Άρη Παλαιοχωρίου που τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου ομίλου, κατέθεσε ένσταση σε βάρος του Ηρακλή και ζητάει να μην παίξει ο «γηραιός» στα πλέι οφ ανόδου!
Ο Άρης Παλαιοχωρίου ζητάει να αγωνιστεί εκείνος στα πλέι οφ και επικαλούμενος τον ΚΑΠ, αιτείται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να μην δεχτεί τον Ηρακλή και να τον αποκλείσει!

Αν ισχύσει η ένσταση αλλάζει ο 1ος όμιλος των μπαράζ ανόδου


Το εν λόγω σωματείο επικαλείται το Άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ το οποίο αναφέρεται στις «Προϋποθέσεις Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα ΠΑΕ και Σωματείων».
Το εν λόγω άρθρο τιτλοφορείται: «Μη δήλωση συμμετοχής Π.Α.Ε στο πρωτάθλημα που δικαιούται» και έχει να κάνει με την περσινή απόφαση του Ηρακλή να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.
Το άρθρο αναφέρει τα εξής:
«Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:
α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά
β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας.
Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου θα ισχύσουν για τις ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».
Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου και βάσει την συγκεκριμένης διάταξης, από την στιγμή που πέρσι ο Ηρακλής αποφάσισε να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και όχι στο τοπικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένει άλλη μία χρονιά για να έχει δικαίωμα ανόδου και όχι να ανέβει με την πρώτη!
Πρόκειται για μια εξέλιξη που κάνει άνω-κάτω τα πλέι οφ και τον λόγο θα έχει πλέον η ΕΠΟ.
http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου