ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Αγώνες φωτιά για μια θέση στον ήλιο την τελευταία αγωνιστική στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Χ.. Τα πιθανά σενάρια"

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαραζ επσχ

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας με αγώνες "φωτιά" για τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Στις πρώτες θέσεις δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι. Η Τρίγλια θα έχει ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την αδιάφορη Αφυτο και απ΄ότι φαίνεται θα μπει στα μπαράζ για το πρωτάθλημα  με πλεονέκτημα έδρας με αντίπαλο την Καλλικράτεια.
Η Καλλικράτεια από την άλλη αγωνίζεται μέσα στον Πολύγυρο, Πολύγυρος που καίγεται για την νίκη για να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού.


Για τις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού εδώ μπλέκονται τα πράγματα.
Η Σάρτη υποδέχεται την Βαρβάρα. Και με ισοπαλία αποφεύγει τα μπαράζ.
Αντίθετα η Βαρβάρα θέλει νίκη για να έχει πιθανότητες να μπει στα μπαράζ αλλά μπορεί και με ισοπαλία με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων (Καλλικράτεια-Πολύγυρος) να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για μπαράζ.
Ο Μαρμαράς δεν ανησυχεί καθόλου γιατί αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη Φώκαια.
Οι αγώνες φωτιά είναι στη Στρατωνίκη και στην Ιερισσό.
Ο Αριστοτέλης υποδέχεται το αδιάφορο Στρατώνι και θέλει την νίκη και με συνδιασμό αποτελέσματος στον άλλο αγώνα μέσα στην Ιερισσό, να μπει στα μπαράζ με πλεονέκτημα έδρας.
Στην Ιερισσό αγωνίζεται η αδιάφορη τοπική ομάδα με αντίπαλο τα Μουδανιά που καίγονται για νίκη για να μπουν αυτά με πλεονέκτημα έδρας.
Τέλος το Λάκκωμα έχει σωθεί γιατί παίρνει τους 3 βαθμούς α.α. με αντίπαλο τον Αγ.Νικόλαο.
Το ποιο πιθανό σενάριο ζευγαριών μετά το Σαββατοκύριακο θα είναι ΤΡΙΓΛΙΑ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ για μια θέση στον ήλιο και ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ή το αντίθετο για τα μπαράζ υποβιβασμού.


Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου