ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

"Ο Ηρακλής επέστρεψε στην Football League με το 4 στα 4" (video)

Ηρακλής- Τηλυκράτης Λευκάδας 2-1
Την άνοδο στην Football League εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ηρακλής, με τη νίκη του με 2-1 κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Καυτανζόγλειο στάδιο.



Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν την 4η συνεχόμενη νίκη στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και πλέον μπορούν να ετοιμάζουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου προηγήθηκαν με γκολ του Παπαδόπουλου στο 55ο λεπτό, μετά εκτέλεση φάουλ του Τάι και προβολή του Καραντασιάδη.
Η απάντηση για τον Τηλυκράτη ήρθε στο 74ο λεπτό, όταν ο Καββαδίας σκόραρε με κεφαλιά, γκολ το οποίο ήταν το πρώτο που δέχθηκε ο Ηρακλής στις έως τώρα αναμετρήσεις για τα μπαράζ. 
Το γκολ της νίκης για τον Γηραιό ήρθε από τον Βραζιλιάνο Τάι, ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ δύο λεπτά μετά, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου