ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

"O Υπουργός Ναυτιλίας εγκαινίασε το Λιμενικό Φυλάκιο Τρυπητής" (photo)

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής εγκαινιάσε το Λιμενικό Φυλάκιο Τρυπητής.

Το Λιμενικό Φυλάκιο Τρυπητής ανακαινίσθηκε πρόσφατα για να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος και παραβρέθηκαν η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, οι λιμενικές αρχές της περιοχής και άλλοι επίσημοι.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο Ιερισσού στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουπλής, η βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη, ο αντιπεριφερειάρχης, Ιωάννης Γιώργος και ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς. Συζητήθηκαν θέματα της περιοχής, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του λιμανιού της Ουρανουπολης και ζήτησε να συμβάλλει το υπουργείο στο ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών.

Ο κ. Κουρουπλής δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί επισταμένα με το ζήτημα, ενώ τις επόμενες μέρες θα συγκαλέσει σύσκεψη στο υπουργείο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.

halkidikinews.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου