ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Γ' Εθνική:"Ο Αρναιώτης Δημήτρης Κεχαγιάς υπέγραψε στον Απόλλων Παραλιμνίου."

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ… «ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ» ΠΡΟΣΘΗΚΗ… ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΧΑΓΙΑ!!!
Ολοκληρώνεται σιγά το ρόστερ του Απόλλωνα, καθώς ανακοινώθηκε το 16ο μέλος της ομάδας του Παραλιμνίου, αυτό του Δημήτρη Κεχαγιά.

Του μέσου με επιθετικά χαρίσματα και έφεση στο σκοράρισμα που μπορεί να αποτελέσει την αποκάλυψη της χρονιάς, αφού συνεχίζει στην Γ’ Εθνική και του δίνεται η δυνατότητα να δείξει το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. 
Ο 22χρονος Δημήτρης Κεχαγιάς κατάγεται από την Αρναία και συνδυάζει στις Σέρρες άριστα, σπουδές και ποδόσφαιρο. 

Στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του, καθώς παραμένει ένα παιδί χαμηλών τόνων, το 2016-17 στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Στο πρώτο μισό της περιόδου αυτής δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, όμως με την επιμονή και το ταλέντο του κέρδισε τους πάντες στους Πράσινους των Σερρών και  στο Β’ μισό αύξησε κατακόρυφα τις συμμετοχές του συμμετέχοντας μάλιστα στην αρχική βασική ενδεκάδα του Τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με τον Ηρόδοτο που απετέλεσε το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική για την ομάδα του Σκουτάρεως. 

Η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν αποκαλυπτική για τον ταλαντούχο μέσο, Δημήτρη Κεχαγιά,  που έδειξε με τη φανέλα της Ελπίδας στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, μέρος των δυνατοτήτων του, σημειώνοντας μάλιστα και 4 πολύτιμα γκολ, που αποτελούν παρακαταθήκη για μια πιο θετική παρουσία στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.  

   http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου