ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

"Σύσφιξη σχέσεων Απόλλων Αρναίας με Απόλλων Πόντου" (photo)


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας, η προγραμματισμένη συνάντηση των παραγόντων του Απόλλωνα της Αρναίας και του Απόλλωνα Πόντου,....




με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των δυο ιστορικών Σωματείων, την Αδελφοποίησή τους και γενικά την συνεργασία σε όλα τα ποδοσφαιρικά επίπεδα.
Τους φιλοξενούμενους, εκπροσώπησαν ο Ζήσης Τσέκος Υπεύθυνος Ακαδημιών, ο Νίκος Φράγκος Επιστημονικός Συνεργάτης, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος Επικεφαλής Επιλογής Σκάουτερ και ο Κώστας Ιασωνίδης Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ακαδημιών.
Από τους γηπεδούχους παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τον προπονητή της ομάδας Στέλιο Τζιότζιο.


Μετά τη σύσκεψη ακολούθησε ξενάγηση των εκπροσώπων του Απόλλων Πόντου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και μια σύντομη γνωριμία με τους μικρούς άσους του Απόλλωνα της Αρναίας, πριν την προπόνησή τους.


Στη συνέχεια το τιμ του Απόλλωνα Πόντου είχε εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας Γιάννη Βούλγαρη και Γιώργο Μπαρζάκη, καθώς και με τον προπονητή της Θύελλας Στανού Γιάννη Μαριανό, για μελλοντική συνεργασία των σωματείων της Χαλκιδικής με αυτό της Θεσσαλονίκης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου