ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

"Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στην πόλη της Αρναίας"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία.


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ 23 Δεκεμβρίου 2018 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.
Την βραδιά άνοιξε η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών ¨Ρωμανός ο Βατοπαιδινός¨ της Μητροπόλεως, που έψαλε Χριστουγεννιάτικους Ύμνους υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου Βασιλείου Κοκκαλιάρη. Τους ύμνους προλόγιζε ο Ιωάννης Κέκερης πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Στέλιος Βαλιάνος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Στη συνέχεια είχαμε την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Μαϊδώνη Πρωτοσύγκελου με θέμα ¨ …και ο Κόσμος αυτόν ούκ έγνω¨.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος που αναφέρθηκε στη Γέννηση του Χριστού ως το μεγαλύτερο δώρο στην ανθρώπινη φύση.
Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων με νηστήσιμα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύριος Τσακνής, ο τέως Υπουργός και Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γεώργιος Διαμαντούδης, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος, οι πρόεδροι της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας και του Συλλόγου Γυναικών Αγαπητός Κιάτος και Ευγενία Γιαννούση αντίστοιχα, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι


Στέλιος Ρήγας

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου