ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

"Άξιος πρωταθλητής ο Ηρακλής Μ.Παναγίας" (photo-video)

Ηρακλής Μ.Παναγίας 1968-2018. 
50 χρόνια Ηρακλής με δώρο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής Μ.Παναγίας είναι ο πρωταθλητής της Γ' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής για την περίοδο 2018-19.
Άξια κατέκτησε τον τίτλο, ανάμεσα στις πέντε ομάδες που απαρτούσαν την κατηγορία.Ίσως ήταν το ποιο μικρό πρωτάθλημα στα χρονικά της Χαλκιδικής.
Από την αρχή του πρωταθλήματος αναδείχθηκε το φαβορί, μαζί με τη Νέμεσις Συκιάς, αλλά τελικά το σύνολο των κυανόλευκων ήταν πολύ καλύτερο και είχε διάρκεια από την αρχή μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν εξαιρέσουμε την ήττα μέσα στην Συκιά, μια ήττα με πάρα πολλά παράπονα από πλευράς Ηρακλή, τους υπόλοιπους αγώνες τους κατέκτησε εντός κι εκτός σε ρυθμό προπόνησης.
Φέτος συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την ίδρυση του σωματείου 1968-2018 και χάρισε ένα δώρο στους φιλάθλους του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β' κατηγορία, που από την επόμενη χρονιά θα ονομαστεί σε Α' κατηγορία λόγο της αναδιάρθρωσης που θα γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Α' κατηγορία θα απαρτίζετε από δώδεκα ομάδες, περίπου ισάξιες όπου θα γίνει ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, τα επτά τέρματα που φιλοδώρισε στον Κόσμο Ν. Μουδανιών ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την φετινή περίοδο.
Ο Ηρακλής στον αγώνα αυτό ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να κατακτήσει τον τίτλο. Έτσι, από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού μπήκε δυναμικά και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να οργανώσει το παιχνίδι.
Μόλις στο 9' λεπτό ήρθε το πρώτο τέρμα για τους κυανόλευκους με σκόρερ τον Λιάκο και τα χαμόγελα όλων των παιχτών του Ηρακλή να είναι έντονα.
Η πίεση συνεχίστηκε και στο 19' λεπτό και πάλι ο Λιάκος διπλασίασε τα τέρματα για τους πρωταθλητές.
Έξη λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Γιαννιώτα να χριστεί και αυτός σκόρερ γράφοντας το 0-3 στο 26' λεπτό του παιχνιδιού.

Από κει και πέρα ο Ηρακλής έσβησε τις μήχανες και πήγε τον αγώνα σε ρυθμό προπόνησης.
Ο Κόσμος εκμεταλλεύτηκε την κίνηση αυτή και μείωσε το σκορ σε 1-3 στο 51' λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω γιατί η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των παιχτών ήταν τεράστια.
Σειρά είχε ο Βουζονίκος για να χριστεί σκόρερ όπου στο 60' λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4.
Τα "πολυβόλα" δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Λιάκος έκανε το 1-5 με χατ-τρικ στο 65' λεπτό.
Δώδεκα λεπτά αργότερα στο 77' λεπτό σειράν είχε ο Πλάτσκος γράφοντας το 1-6.
Τέλος, στο 82' λεπτό πήρε σειρά στα τέρματα και ο Κυριαζής διαμορφώνοντας το 1-7 για τους πρωταθλητές, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, παίρνοντας το εισιτήριο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Άριστη η διαιτησία των: ΚΟΥΡΙΔΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ – ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


Μανόλης Ρήγας










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου