ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

"Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πευκοχωρίου αποτελεί ο Ευρυπίδης Μελετιάδης"

Αποτέλεσμα εικόνας για Μελετιάδης από το Πευκοχώρι
Δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι της Ευρώπης Πευκοχωρίου με τον Κόροιβου, με την ομάδα του νομού μας να χάνει το παιχνίδι στο φινάλε μετά το buzzer beater του Δημήτρη Χείλαρη.


Αυτή η ήττα, η 12η στο φετινό πρωτάθλημα για την Ευρώπη Πευκοχωρίου, φαίνεται πως ήταν η πιο κακή για τους νεοφώτιστους, μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr ο Ευρυπίδης Μελετιάδης αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.
Ο Μελετιάδης, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου τον περασμένο Δεκέμβρη, βοηθώντας την ομάδα να καταλάβει την 3η θέση και μέσω των ανακατατάξεων να ανέβει στην Α2, ενημέρωσε τους παίκτες και το υπόλοιπο staff πως έχει λάβει την απόφαση να παραιτηθεί μετά και την ήττα στην Αμαλιάδα. Το βράδυ αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή και μένει να φανεί αν θα εμμείνει στην απόφαση του.
Πλέον στη διοίκηση του Πευκοχωρίου βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, θέλοντας να βρουν τον προπονητή εκείνο που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου