ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Ημερολόγιο του Γεωργίου Παναγιώτη Γεωργιάδη (Κυριάκου) του συγγραφέα, καθηγητή, ιστορικού και λαογράφου, κ. Δημητρίου Κύρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
 Οι 126 σελίδες του βιβλίου παρουσιάζουν τα ιστορικά και δραματικά γεγονότα των ετών 1914-1926 στην Ελλάδα και των παράλληλων γεγονότων στην Λιαρίγκοβη (Αρναία) σχετικών ή άσχετων με τα πανελλαδικά.


Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο Αριστοτέλης, με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου με το Ημερολόγιο του Γεωργίου Παναγιώτη Γεωργιάδη- Κυριάκου, στο οποίο καταγράφονται ιστορικά και δραματικά γεγονότα ετών 1914-1926, που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα και στην περιιχή της Αρναίας. 

Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου και στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κοτσάνη, στους εξαίρετους παρουσιαστές τον Αρχιτέκτονα κ. Γ. Αικατερινάρη, στον Καθηγητή Αστρονομίας του Α.Π.Θ. κ. Σταύρο Αυγολούπη και ιδιαίτερα στον δραστήριο και ακούραστο συγγραφέα του βιβλίου, καθηγητή, ιστορικό και λαογράφο, κ. Δημήτριο Κύρου.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου