ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

"Ανοιχτοί λογαριασμοί μετά η λευκή ισοπαλία για Τρίγλια και Νέστο"

Στο πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League η Τρίγλια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Νέστο Χρυσούπολης στο Δημοτικό γήπεδο της Τρίγλιας.

Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο, με λίγες κλασικές χαμένες ευκαιρίες και πολλά λάθη εκατέρωθεν Τρίγλια και Νέστος Χρυσούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλες στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League. Στο 90' αποβλήθηκε ο Δημήτρης Σουάνης για διαμαρτυρία.

Το ματς:
Στο 7' η Τρίγλια απείλησε πρώτη με τον Σταυρόπουλο εντός περιοχής να μην μπορεί να πλασάρει τον Αθανασίου, μετά την σέντρα του Λιόνη από τα αριστερά καθώς τον πρόλαβαν οι παίκτες του Νέστου. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενος στο 24' με τον Ν. Μελλισόπουλο. Ο μεσοεπιθετικός του Νέστου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λιόνη στην μεσαία γραμμή, πέρασε τον Μπέσσα και μπήκε στην μεγάλη περιοχή απέναντι στον Παλαβράκη, με τον τερματοφύλακα της Τρίγλιας να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Μελλισόπουλο Νίκου. 

Στο 28' η Τρίγλια διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στην ανατροπή του Ευθυμιάδη μέσα στην περιοχή από τον Μαϊδανό. Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για την Τρίγλια με τον Πάλλα, μετά από την κάθετη πάσα του Ευθυμιάδη, ο Πάλλας βρέθηκε σε τετ α τετ απέναντι από τον Αθανασίου, με τον Τερματοφύλακα του Νέστου να αποκρούει δύσκολα. Στο 39' σουτ του Πάλλα εκτός περιοχής απέκρουσε εύκολα ο Αθανασίου. Στο 45' ο Γκουτσίδης εκτέλεσε το κόρνερ, "πετάχτηκε" στο πρώτο δοκάρι ο Ευθυμιάδης έπιασε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη.
Η Τρίγλια απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος. Ο Ευθυμιάδης βρήκε με μπάλα 20 μέτρων τον Σουάνη, με τον επιθετικό της Τρίγλιας να κανει το σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και το Αθανασίου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 49' νεα ευκαιρία για την Τρίγλια , ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε το φάουλ, έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά, βρήκε τον Μιλκούδη στο δεύτερο δοκάρι, με τον αμυντικό της Τρίγλιας να τον προλαβαίνουν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Νέστου. Ακόμα μια καλή στιγμή για την Τριγλια με τον Ευθυμιάδη στο 53'. Εκπληκτική ενέργεια του Σταυρόπουλου από τα δεξιά, γύρισε στο σημείο του πέναλτι, με τον Ευθυμιάδη να πιάνει το σουτ και τον Αθανασίου να διώχνει δύσκολα. 

Πρώτη ευκαιρία του Νέστου στο δεύτερο μέρος με τον Μπέλιτς στο 64'. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φύγει ψηλά άουτ. Την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Νικλιτσιώτης στο 74'. Ο Γκουτσίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Νικλιτσιώτη μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον μεσοεπιθετικό του Νέστου να πλασάρει τον Παλαβράκη και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Τρίγλιας. 

ΠΟ Τρίγλιας (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83' Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75' Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος
Νέστος (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός (93' Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (58' Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88' Τσαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλιτσιώτης (85' Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.,

Διαιτησία: Περράκης (Αθηνών), Νικολάου (Αθηνών), Κολλιάκος (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου