ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

«Σάλος» στη Ρουμανία για τη δήλωση Μελισσανίδη: «Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους»

«Σάλος» στη Ρουμανία για τη δήλωση Μελισσανίδη: «Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους» (pics)

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΧ με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας «έβγαλε» αρκετές ειδήσεις, αν και ορισμένες δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά των Ρουμάνων.


Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη πως «Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους», αναφερόμενος άμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στα όσα υποστηρίζει με φόντο το περσινό πρωτάθλημα, πρόλαβε να ανάψει «φωτιές» στην πατρίδα του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Παρά το γεγονός πως η εν λόγω ατάκα «κόπηκε» στο δεύτερο στάδιο απομαγνητοφώνησης της ομιλίας του Δημήτρη Μελισσανίδη, «ταξίδεψε» άμεσα στη Ρουμανία και ήδη γίνεται αναπαραγωγή δεδομένου πως οι συμπατριώτες του Λουτσέσκου «βράζουν» από την άθλια -όπως την χαρακτηρίζουν- επίθεση.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του κειμένου που αναφέρει: «Άθλια επίθεση στην Ελλάδα: «Οι Ρουμάνοι έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο» και ο συντάκτης μέσα συνεχίζει, εξιστορώντας τα όσα λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες...
«Ο Λουτσέσκου δεν έχανε την ευκαιρία να υπενθυμίζει τα γεγονότα: "Κερδίσαμε τον τίτλο στον αγωνιστικό χώρο την περσινή σεζόν, αλλά δεν μας άφησαν να το πανηγυρίσουμε. Ήταν μια κλεψιά και αυτό δεν αλλάζει!", ήταν τα λόγια που επανειλημμένα έλεγε ο Ρουμάνος τεχνικός. 
Η αλήθεια δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΑΕΧ, που δεν τήρησε την υπόσχεσή του προς τους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε, η ΑΕΧ τερμάτισε στην τρίτη θέση και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η δυσαρέσκεια του ιδιοκτήτη της ΑΕΧ, τον εξώθησε να βάλει στο στόχαστρο του τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Λέει ότι έκλεψα το πρωτάθλημα! Ποιος το λέει αυτό; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από Ρουμάνους», ήταν τα προσβλητικά λόγια του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία του πετρελαίου.
«Επίθεση στον Λουτσέσκου, προσβολή για όλους τους Ρουμάνους»
Και η ιστοσελίδα Fanatik της χώρας δημοσιεύει την επίμαχη ατάκα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στον τίτλο της πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΧ «επιτέθηκε» στον Ραζβάν Λουτσέσκου, προσβάλλοντας όλους τους Ρουμάνους, κάνοντας μια... αναδρομή με την σειρά της στην αρχή της κόντρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου