ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

"Άθλος της Τρίγλιας. Άνοδος στην Football League"

Σε… αχαρτογράφητα ύδατα πλέει πλέον το “πειρατικό” της Τρίγλιας, που πανηγύρισε τη δεύτερη σερί άνοδο.



Παρότι πρωτάρα στη Γ´ Εθνική (πέρυσι στο τοπικό), η Τρίγλια έκανε τη μεγάλη υπέρβαση και μπαίνει… φουριόζα στο “κλαμπ” των επαγγελματικών κατηγοριών.

Η πόρτα της Football League “ξεκλείδωσε” σήμερα, με το 1-0 στη Χρυσούπολη επί του Νέστου, παρά την απουσία του Σουάνη και το 0-0 του πρώτου αγώνα εντός, που άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, με ηγέτη τον Γιάννη Ντούνγκα, που έκανε… πράματα και “θάματα”.
Ο πρώτος σκόρερ της Τρίγλιας στο 43´ κέρδισε το πέναλτι από τον Μκρτσιάν στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος, για το 0-1 σε καίριο τάιμινγκ, γκολ που έμελλε να κρίνει τόσο το ματς, όσο και την άνοδο.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μένει με την πίκρα και την απογοήτευση, για τη διπλή χαμένη ευκαιρία, αφού στην κανονική διάρκεια έχασε στο τέλος τον τίτλο από την Καβάλα στον 1ο όμιλο, ενώ… έχυσε και την “καρδάρα” με το γάλα σήμερα, μέσα στην έδρα της, στη δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαϊντανός, Μκρτσιάν, Χούσινετς (75’ Παπαδόπουλος), Ν. Μελισσόπουλος (75’ Τζαμπέγια), Ευθυμιάδης (53’ Τσελέπης), Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Αλ. Μελισσόπουλος.
ΤΡΙΓΛΙΑ : Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Σγουρής (81’ Μπέσσας), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης (82’ Μενικάλι), Σαρβανίδης, Κεχαγιάς (85’ Πάλλας), Ντούνγκα, Σταυρόπουλος.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 21 άτομα, περιλαμβάνονται οι Στεφανος Παλαβρακης και Vasilis Pallas, , τα οποία χαμογελούν

arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου