ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

"Ευχαριστήρια ανακοίνωση του αρχιτέκτονα των ακαδημιών του Απόλλων Αρναίας Γιώργου Βαγιωνά "

Ο προπονητής των μικρών του Απόλλων Αρναίας ανέβασε σε μέσο μαζικής ενημέρωσης ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε.


"Μια ακόμα σεζόν έφτασε και πάλι στο τέλος της. Παρα τα όσα προβλήματα και αντιξοότητες βρήκαμε μπροστά μας, τα καταφέραμε θεωρώ παντρεύοντας τους μικρούς μας ( σε ηλικία) ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με τους μεγάλους και πιο έμπειρους της ομάδας μας, φτιάχνοντας ένα σύνολο άξιο της ιστορίας του Απόλλωνα, καταλήγοντας και πάλι να είμαστε μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες τις Χαλκιδικής στις ηλικίες κάτω των 14 χρόνων, τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου μας χωρίς να έχουμε ήττα και φτάνοντας στη συνέχεια ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την διοίκηση του Απόλλωνα, τον Γιώργο Πασχαλίδη αλλά και τους γονείς των παιδιών που με εμπιστεύτηκαν ακόμη μια χρονιά τα παιδιά τους και ελπίζω με τα οποία λάθη έκανα να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους και αν όχι είμαι πρόθυμος να συζητήσω μαζί τους και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο και την βελτίωση των παιδιών, επίσης για την στήριξη που είχαν τα παιδιά κατά την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων είτε αυτή ήταν υλική ( νερό,χυμούς,σάντουιτς κ.α.) είτε ήταν οικονομική ( διαιτησία, προπονητής, κ.α.) είτε ήταν ψυχολογική στήριξη ( λίγος χρόνος συμμετοχής, εξωσχολικές δραστηριότητες, κ.α.). 
Τελευταία άφησα τα παλικαράκια μου που για ακόμα μια χρονιά με ανέχτηκαν, που ακόμα μια χρονιά με κάναν υπερήφανο, που για ακόμα μια χρονιά κράτησαν την σημαία του Απόλλων ψηλά, που για ακόμα μια χρονιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για αυτή την ομάδα που....που....που.... για χίλιους ακόμα λόγους σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας και ένα όμορφο καλοκαίρι. Ελπίζω να είμαστε πάλι όλοι μαζί τον Αύγουστο που θα ξεκινήσουν οι εγγραφές και η προετοιμασία."

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου