ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

"Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη της Αρναίας" (photo)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνεται ο Στέλιος Βαλιάνος

Μητσοτάκης: Ισχυρή εντολή και μαζική συμμετοχή για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος

«Ισχυρή εντολή» για μια ισχυρή, σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, για την «πολιτική αλλαγή, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος», ζήτησε, απευθυνόμενος σε πολίτες, στην κεντρική πλατεία της Αρναίας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος και πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκαν με επευφημίες, τον οποίο Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Γιώργος Πασχαλίδης και Στέλιος Βαλιάνος, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε, ότι σε αυτή τη συγκυρία «δεν υπάρχει περιθώριο» για ψήφο σε κόμματα, που «δεν θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα την επόμενη μέρα», όπως, επίσης και για «ψήφο οργής» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν μαζικά στις κάλπες, προσθέτοντας: «Δε δικαιολογείται καμία αποχή, ούτε δικαιολογείται προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γιώργος Θαλασσινός, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

«Το τελευταίο που θα ακούσετε από μένα θα είναι ψεύτικες υποσχέσεις και ανέξοδες δεσμεύσεις για πράγματα, τα οποία δε θα γίνουν την επόμενη μέρα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αυτά τα οποία σας λέμε θα γίνουν πράξεις την επόμενη μέρα. Η μείωση των φόρων θα γίνει πράξη. Οι επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας θα γίνουν πράξη».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, περιλαμβάνεται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΤΟΣ, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι θα εξακολουθήσει να περιοδεύει για να μεταφέρει «το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, την οποία τόσο έχει ανάγκη ο τόπος» μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, που θα κάνει την τελευταία κεντρική προεκλογική ομιλία του, στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι υποχρέωση μου να κλείσω τον προεκλογικό μας αγώνα στη Μακεδονία και ελπίζω να είστε εκεί για να μετατρέψουμε αυτή τη συγκέντρωση σε μια γιορτή δημοκρατίας, αλλά κυρίως σε μια γιορτή ενότητας για όλους τους Έλληνες».

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου