ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

"Ο Ακης Στόικος στο «τιμόνι» του Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας"

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ακης στοικος Ï€ÏÎ¿Ï€Î¿Î½Î·Ï„Î·Ï‚Ο Ακης Στόικος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «γαλάζιων» και θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.


Ο Άκης ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από τον Άρη Παλαιοχωρίου όπου οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο στην Α΄κατηγορία Χαλκιδικής, επίτευγμα το οποίο πέτυχε και με την επόμενη ομάδα του Προποντίς Νέου Μαρμαρά.
Στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα του Ελλήσποντου Νέας Μαδύτου στην Α΄κατηγορία Θεσσαλονίκης, την ομάδα του Στρατωνίου, για να αναλάβει τέλος τα ινία του Ηρακλή Μ.Παναγίας που κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα σαλόνια της νεοσύστατης λόγο αναδιάρθρωσης Α' κατηγορίας Χαλκιδικής.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

"Ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές και με πρωταγωνιστικό ρόλο στις πρώτες κατηγορίες της Χαλκιδικής,με όρεξη για ουσιαστική δουλειά, συνεχή εξέλιξη και αποδεδειγμένη αγάπη για το ποδόσφαιρο του τόπου, έρχεται στη μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και αναλαμβάνει τα ινία της ομάδας!Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη πορεία. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ηρακλή θα σταθούν δίπλα στο νέο προπονητή ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας και να υλοποιήσουμε το όραμά μας.



Καλώς ήρθες Coach!!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου