ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

"Καθαρισμός και ευπρεπισμός προαυλίου Δημοτικού Σχολείου Αρναίας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου"

Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας, από νωρίς φέτος φρόντισε να καθαριστεί ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου.


Επί έξι ημέρες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με εθελοντική εργασία, καθάρισαν από σκουπίδια τον χώρο, κλάδεψαν την μεγάλη βλάστηση που είχε αναπτυχθεί στα πάρκα και έβαψαν ξύλινα παγκάκια και μεταλλικά κιγκλιδώματα του διδακτηρίου. Επίσης προέβησαν σε επιδιορθώσεις και βάψιμο αθλητικών κατασκευών. Την τελευταία ημέρα βοήθησαν και τα παιδιά του Δήμου Αριστοτέλη, καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρναίας που έπλυνε το ασφαλτικό μέρος.
Από αύριο μετά τον Αγιασμό στα θρανία και πάλι, για μια Καλή και Δημιουργική Σχολική χρονιά στους μαθητές μας αλλά και στους δασκάλους τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Αννα Τζιωρτζιουδα και Evi Liapi, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η εθελοντική εργασία του συλλόγου μας δεν θα μπορούσε να έχει γίνει αν δεν είχαμε την στήριξη κ την άδεια του δημάρχου μας κ.Στέλιου Βαλιάνου.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν κ την συχνή επικοινωνία που είχαμε τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αρναίας κ.Θαλασσινό Γεώργιο κ τον Πρόεδρο Συμβουλίου Κοινότητας Αρναίας κ.Κιάτο Αγαπητό.
Όπως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αρναίας για το πλύσιμο του οδοστρώματος στο αύλειο χώρο του σχολείου μας.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Κύριους κ Κυρίες του δήμου μας για την άμεση βοήθεια τους.(καθαριότητα, ηλεκτρολογικά,υδραυλικά.)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που θέλησαν να μας βοηθήσουν εθελοντικά....
Αρβανίτη Δημήτρη
Πραβίτα Τάσο
Και τέλος σαν Πρόεδρος του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη που με αγάπη αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια κ που είναι πάντα στο πλευρό μου!!!
- Ταϊσια Μίρεβα
- Άννα Τζωρτζιούδα
- Ρούλα Ευγενίδου
- Μιλένα Πέτροβα
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια μας αλλά κ στους εκπαιδευτικούς μας!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου