ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Σανίδα σωτηρίας του Ηρακλή από τον Αρη Παλαιοχωρίου


Σανίδα σωτηρίας στο…90΄ φαίνεται να προκύπτει για τον Ηρακλή, που μπορεί να μην δήλωσε συμμετοχή… απευθείας στη νέα Γ΄ Εθνική, αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρει κανονικά μέρος. 
Έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών θέλει τον Ημίθεο να παίρνει τη θέση και τον ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου, που δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία την τελευταία στιγμή (όπως επιβεβαίωναν από τα γραφεία της ΕΠΟ), αλλά ως γνωστόν δεν προτίθεται να «κατέβει». 
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και άμεσα αναμένονται οι καθοριστικές επαφές των δυο ομάδων για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και τη διευθέτηση των λεπτομερειών, με τους «κυανόλευκους» να μπαίνουν αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στον 2ο όμιλο, όπως πρόπερσι, όταν έδωσαν τη μεγάλη "μάχη" για την πρωτιά με την ομάδα της Χαλκιδικής, που εντέλει τους δίνει όπως φαίνεται την πολυπόθητη λύση. 
Όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη μάλιστα ξεκινούν και προετοιμασία, με αρκετούς παίκτες από την περσινή Κ19 και… ότι προλάβουν από ελεύθερους παίκτες και χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί το τοπίο για προπονητή και διοίκηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου