ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

"Ομιλία της Τένιας Μακρή στην πόλη της Αρναίας"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται
Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος, ο Σύλλογος Γυναικών Αρναίας και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΦΟΡΟΣ την ομιλία της ψυχολόγου και συγγραφέως Τένιας Μακρή με θέμα "Τι θα κάνω με σένα μαμά" στην αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη (Δημαρχείο).

Στην κατάμεστη αίθουσα, την εκδήλωση παρουσίασε ο συγγραφέας Χρήστος Τούβε.
Η κα Μακρή στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με αρκετές κυρίες του ακροατηρίου, και υπέγραψε αφιερώσεις στα βιβλία που προμηθεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ Μαρία-Ελένη Ζαμάνη, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ευγενία Γιαννούση, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της περιοχής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου, που κρατάνε στενούς δεσμούς με τις κυρίες της Αρναίας.
Οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών ετοίμασαν όπως κάθε φορά, πλούσιο μπουφέ με κεράσματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Στέλιος Βαλιάνος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος


Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου