ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Αφιέρωμα:"Πέντε χρόνια πριν ο αγώνας Αρης - Απόλλων Αρναίας στο Βικελίδης" (βίντεο-φώτο)



Πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα στις 7/12/14 αναμετρήθηκε ο Απόλλων Αρναίας με τον Αρη Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Ο αγώνας ήταν σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι τις NOVA
Νικητής για την ιστορίας ήταν ο Άρης με σκορ 2-1.
Δείτε ποιο κάτω ρεπορτάζ, το τρέιλερ, τα γκολ και πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι.


Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς στην πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, ο Γκόλιας με προβολή εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σουνά, ανοίγοντας το σκορ για τους "κίτρινους" μόλις στο 5ο λεπτό. 18 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με προβολή του Μάουρο Πόι.
Με το σκορ στο 2-0, ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα κόντρα στη ροή του αγώνα ο Απόλλων να μειώσει με κεφαλιά του Γεωργίου λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά, καθώς προσπαθώντας να διαχειριστεί το προβάδισμα, έμεινε να περιμένει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεζαν όλο και περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τους "κίτρινους" να παίρνουν τελικά τη νίκη και να διατηρούνται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.



Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος (72' Χιντατσέλι), Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης (72' Λεμονής), Καπνίδης, Πόι (90' Ρένια)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Kαραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μενιγκάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος (88' Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιτογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (72' Αποστολάκης)
ΓΚΟΛ: 5' Γκόλιας, 23' Πόι / 45' Γεωργίου


Το τρέιλερ του αγώνα



Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις


Φωτογραφίες Στέλιος Ρήγας




































































































































































Επιμέλεια ανάρτησης: Μανόλης Ρήγας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου