ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

"Ο Ιβάν Σαββίδης δίπλα στην Α’ ΩΡΛ της Κλινικής του ΑΧΕΠΑ" (βίντεο)

Επίσκεψη στους ασθενείς αλλά και το Ακοολογικό Εργαστήριο της Α’ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του PAOK Action ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξή του στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, σχεδόν εννέα μήνες μετά την παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων στο νοσοκομείο.



Κάνοντας πράξη την προσωπική του υπόσχεση, ο Ιβάν Σαββίδης γίνεται με όλες του τις δυνάμεις, ο εγγυητής της από κοινού προσπάθειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του PAOK Action για να εξασφαλίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον στα άτομα κάθε ηλικίας με προβλήματα στην ακοή.
Η σημερινή παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Α’ ΩΡΛ Κλινική του ΑΧΕΠΑ, μετά την παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα την αμέριστη στήριξή του και το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, τον πρόεδρο της  ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο Διευθυντής της ΚλινικήςΔρ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης όπου είχε και την ευκαιρία να ενημερωθεί δια ζώσης για την πορεία του Ακοολογικού Εργαστηρίου, να ακούσει για τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το ιατρικό προσωπικό, αλλά και να δηλώσει την αστείρευτη διάθεσή του για περαιτέρω στήριξη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά τα άτομα με προβλήματα ακοής.
Ο υπερσύγχρονος αυτός εξοπλισμός είναι σε θέση να βοηθήσει καθοριστικά το ιατρικό προσωπικό για τη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων, ενισχύοντας παράλληλα το ερευνητικό έργο της κλινικής του ΑΧΕΠΑ, που σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εργάζονται για τη βελτίωση των μεθόδων πρόληψης και θεραπείας απέναντι σε κάθε είδους περίπτωση βλάβης της ικανότητας ακοής.
Μέσα από το στρατηγικό σχέδιο δράσης του PAOK Action και τις προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «μιλά» με τις πράξεις της σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και στέλνει ένα εκκωφαντικό μήνυμα ανθρωπιάς προς κάθε κατεύθυνση: τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, μόνο όταν όλοι αγωνιζόμαστε γι’ αυτά με κάθε τρόπο…
Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube  για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου