ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Πανικόβλητοι οι απόγονοι του 6ου στόλου! Πρωτοφανής «γκάφα» του Ολυμπιακού με Fake news με τη γυναίκα του Παπαπέτρου!


Κορίτσια ο στόλος!

Ούτε ιερό ούτε όσιο έχει πλέον η προσπάθεια των απόγονων του 6ου στόλου, για διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς δε δίστασε να εμπλέξει στην ανακοίνωσή του ακόμα και τη γυναίκα του διαιτητή Παπαπέτρου. Το μόνο... πρόβλημα; Υπέπεσε σε ακόμα μία γκάφα ιστορικών διαστάσεων.


Δεν έχουν προηγούμενο οι προσπάθειες των Ερυθρολεύκων να διακόψουν το πρωτάθλημα. Λίγες μέρες μετά το ιστορικό «χαστούκι» με την απόφαση των διαιτητών να μην προχωρήσουν σε αποχή και μία μετά τη διαρροή για μηνύσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων προκειμένου να μην μπορούν οι άνθρωποι που «τολμούν» να σφυρίζουν 50-50 ν' αποφύγουν το Αυτόφωρο, προέβησαν σε μια κίνηση που προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Όπως γνωρίζετε ήδη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επιδόθηκε σε νέο κυνήγι μαγισσών χαρακτηρίζοντας στημένο το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, μοιάζει να είναι το... λιγότερο, καθώς σε μια αποστροφή της ανακοίνωσης καταπατάται ακόμα και ο άγραφος ηθικός νόμος, εμπλέκοντας τη γυναίκα του διαιτητή Παπαπέτρου, με στόχο, φυσικά, να επηρεαστεί ο ίδιος (σφυρίζει, θυμίζουμε, το Άρης-ΠΑΟΚ).

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

«Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο Open TV του Ιβάν Σαββίδη;».

Πρόκειται- πέραν από το «φτηνό» του πράγματος- για γκάφα περιωπής από την πλευρά του Ολυμπιακού, μια και η γυναίκα του διεθνούς διαιτητή, η Μάρτζι Λαζάρου, εργαζόταν στο κανάλι Epsilon επί ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη. Προτού δηλαδή μεταβιβαστεί ο σταθμός στον Ιβάν Σαββίδη και μετεξελιχθεί σε Open.

Η Λαζάρου- χρόνια δημοσιογράφος και γνωστή στο χώρο, με δουλειές στον Ελεύθερο Τύπο και το Love Radio- πέρασε στο δυναμικό του νεοσύστατου καναλιού όταν έγινε η μεταβίβαση από τον Βρυώνη στον Σαββίδη, μαζί με εκατοντάδες ακόμα εργαζόμενους που αποτελούσαν το προσωπικό του Epsilon.

Από το καλοκαίρι του 2019, όμως, έπαψε να ανήκει στο δυναμικό του Open και αποχώρησε. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και από τον περασμένο Οκτώβριο επέστρεψε στην εταιρεία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη. Και, φυσικά, δεν πληρώνεται από το Open αλλά από τον Φ. Βρυώνη για τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της.

Η ίδια, μάλιστα, είχε αναρτήσει εδώ και αρκετούς μήνες σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media το παρακάτω μήνυμα, κάτι που επιβεβαιώνει πως οι ισχυρισμοί των Ερυθρόλευκων δεν έχουν καμία απολύτως βάση.


Ο Ολυμπιακός εκτέθηκε γι' ακόμα μία φορά είτε από παραπληροφόρηση είτε «ηθελημένα», σε μια απέλπιδα προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Αυτό που μένει, ωστόσο, είναι πως και πάλι επιβεβαιώθηκε πως στο Λιμάνι δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί στην στοχευμένη προσπάθεια διάλυσης του πρωταθλήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου