ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

"Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ"

Ο ΠΑΟΚ πήγε με τον ρόλο του φαβορί στον τελικό της Βέροιας και το απέδειξε κόντρα στην ομάδα του Μενέλαου Δανήλου που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα. 
Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη κατέκτησε στη Βέροια το δεύτερο σερί κύπελλο και τέταρτο συνολικά στην ιστορία της. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν και έχοντας σε μεγάλη μέρα τις δύο τερματοφύλακές του Καμπόιμ και Τσικνάκη κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το ξεκίνημα. 
Το ματς ξεκίνησε με τεράστια διπλή απόκρουση της Τσικνάκη σε πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στη Φερφόλια να ανοίξει το σκορ. Οι τυπικά γηπεδούχες διατηρούσαν ένα προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τη Νέα Ιωνία να προσπαθεί να μπει και πάλι στο ματς. 
Με Μούρνου, Ζύγουρα και Γκάτζιου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 12-5 πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Νταμπέβσκα μείωσε για την ομάδα της Αθήνας, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερο το προβάδισμά της αλλά η Κεπεσίδου απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι της Χατζηπαρασίδου. Η τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν ξέφυγε ακόμη περισσότερο από είχε πολλές επεμβάσεις σε τετ α τετ. 
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και προηγήθηκε με 21-11 με την Χατζηπαρασίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κάπου εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να βρίσκει σκορ και να μειώνει την έκταση της ήττας της στο φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου