ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

"Σπουδαία νίκη η Τρίγλια επί του Ιωνικού" (Ρεπορτάζ)

Η Τρίγλιας φιλοξένησε τον Ιωνικό, με τους γηπεδούχους να νικούν με 1-0, με σκόρερ τον Παπαδημητρίου στο 83'.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, παιδί, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΠρώτη φάση στο παιχνίδι, το σουτ του Νίκου Κρητικού στο 8', το οποίο μπλόκαρε ο Παλαβράκης. Ο Κουϊρουκίδης απείλησε στο 32' με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά,  με τον πορτιέρο της Τρίγλιας να διώχνει δύσκολα.



Η πρώτη καλή στιγμή της ομάδας από την Χαλκιδική ήρθε στο 57', με κεφαλιά του Σαρβανίδη από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρίτο, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουρεπίνη.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΤρομερή χαμένη ευκαιρία έχασε η Τρίγλια στο 67' με Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, μετά από πάσα του Ναζλίδη, πάτησε περιοχή, έκανε το πλασέ με τον Κουρεπίνη να αποκρούει και η μπάλα να σταματάει στο αριστερό του δοκάρι. 
Στο 83' η Τρίγλια έκανε το 1-0 με τον Παπαδημητρίου. Ο Σαρβανίδης με κούρσα από τα αριστερά, πάσαρε στον Παπαδημητρίου, με τον τελευταίο να κάνει το 1-0 σε κενό τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκαν οι Σαρβανίδης και Στέλιος Κρητικός με απευθείας κόκκινη.
Το τελικό 1-0, διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΤρίγλια (Πολλαετίδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Παπαστεριανός, Καλαϊτζίδης (87' Παντεκίδης), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ναζλίδης (89' Μαντζίρης),  Σαρβανίδης, Σμυρλής (54' Παπαδημητρίου)
Ιωνικός (Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος, Κολλαράς, Ιωάννου, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας (74' Τιεντσέ), Μάναλης (55' Ματσούκας), Ν. Κρητικός, Σ. Κρητικός, Κουϊρουκίδης (64' Σμυρλής), Βλαχομήτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου