ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0: Τα highlights από τον ημιτελικό (video)

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός από τον ΠΑΟΚ, νικώντας με 2-0 στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης". Έτσι, πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ανατρέποντας το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα συναντήσουν την ΑΕΚ στον τελικό του θεσμού. Ο Μασούρας στο 65΄ και ο Καμαρά στο 85΄ πέτυχαν τα δύο γκολ για τους Πειραιώτες, με τη φάση του δεύτερου τέρματος να προκαλεί αντιράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ. 
Οι "ασπρόμαυροι" διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του δεύτερου γκολ που δέχτηκαν, θεωρώντας πως ο Φορτούνης που είχε συμμετοχή στο γκολ είχε μπει αντικανονικά στο παιχνίδι. Στο ριπλέι της φάσης φάνηκε πως ο τέταρτος διαιτητής του έδωσε την άδεια να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ματς παιζόταν και η μπάλα ήταν κοντά στο σημείο.
Ο Δικέφαλος του Βορρά στάθηκε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του και δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. 
Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρότι είχαν αρκετές ευκαιρίες κι έτσι γνώρισαν τον αποκλεισμό και θα μείνουν χωρίς τρόπαιο μετά από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου.
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (41′ Φορτούνης), Καμαρά, Μασούρας (79′ Καφού), Λοβέρα (46′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (88′ Χασάν).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (74′ Μπίσεσβαρ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι (74′ Στοχ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τζόλης (63′ Ροντρίγκο), Λημνιός (63′ Λάμπρου), Άκπομ (63′ Σβιντέρσκι).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου