ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Κάτι διαφορετικό "γεννήθηκε" στην Αρναία.Παντοπωλείο "Δρυς".



Η αγάπη για τη ζωή, τον άνθρωπο και τη φύση, είναι αξίες βαθιά συνδεδεμένες με τους εμπνευστές του παντοπωλείου «Δρυς».




Κι αυτές ακριβώς τις αξίες ήθελαν να προωθήσουν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, γι’ αυτό δημιούργησαν το παντοπωλείο «Δρυς». Ένα νέο κατάστημα, που σκοπό έχει την πώληση των ποιο αγνών τοπικών και βιολογικών προϊόντων.
Το παντοπωλείο «Δρυς» διαθέτει βιολογικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτική αξία και ωφέλιμες ιδιότητες, και απευθύνεται σε όλους όσους ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής ή αναζητούν τρόπους να προστατευτούν και να βελτιώσουν την υγεία τους.
Σύγχρονο, μοντέρνο, καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο, προφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, όλα χωρισμένα σε κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει και να αγοράσει, είδη διατροφής bio, τοπικά προϊόντα, λαϊκή τέχνη, αιθέρια έλαια, ψιλικά, είδη απόσταξης, εκκλησιαστικά είδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΌσο για τους προμηθευτές των προϊόντων, αυτοί επιλέγονται πολύ προσεκτικά και με κριτήρια που αφορούν τις αξίες των ανθρώπων του «Δρυς», για να φτάσουν στα ράφια και στην συνέχεια στους πελάτες.
Το κατάστημα βρίσκεται στη  πόλη της Αρναίας στην πλατεία Πατριάρχου Βαρθολομαίου Ά (Χοροστάσι) απέναντι ακριβώς από το καμπαναριό του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Στεφάνου. Είναι ένα κανονικό κατάστημα ευάερο και ευήλιο, με τακτοποιημένα προϊόντα στα ράφια του και χαμογελαστό προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Με επιλεγμένα ποιοτικά βιολογικά προϊόντα από την περιοχή μας και όχι μόνο, που προσφέρουν υγεία, διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας, ομορφιά και ευεξία, το παντοπωλείο «Δρυς» σάς καλωσορίζει σε έναν καλαίσθητο χώρο.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια ΕΔΩ


Τηλ. 23720 21398 - dris.arnaia@gmail.com

Μπες και εσύ στον υγιεινό κόσμο…
 κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Μανόλης Ρήγας











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου