ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

"Σπουδαία μεταγραφή για τον μπασκετικό Πολύγυρο.Απέκτισε τον γκαρντ Βασίλη Βάλλιο"

Η ομάδα του Πολύγυρου προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την απόκτηση του Βασίλη Βάλλιου.

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Πολύγυρου για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής συνεχίζεται δυναμικά, καθώς ο σύλλογος προχώρησε σε μία ηχηρή μεταγραφική κίνηση, αυτή του Βασίλη Βάλλιου. 

Ο Βάλλιος αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα του Πολύγυρου, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας και στο πρωτάθλημα της Α2. Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ.



 Πολύγυρος: «Μπαμ» με Βάλλιο (pic)

Πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έπειτα βρέθηκε στον Ιωνικό Διαβατών και από εκεί πρωταγωνιστεί με τον Φίλιππο Βέροιας. Τη νέα χρονιά καλείται να προσφέρει τις "υπηρεσίες" του στη Β' Εθνική κατηγορία για λογαριασμό του Πολύγυρου.

Δείτε την ανακοίνωση του Πολύγυρου:

"Νέα προσθήκη για την ανδρική ομάδα μπάσκετ είναι ο Βασίλης Βάλλιος. Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη ο Βασίλης είναι 23 χρονών με ύψος 1,85 και αγωνίζεται στις θέσεις των point και shooting guard.Αγωνίστηκε κατά σειρά παλαιότερα στα παιδικά τμήματα του Π.Α.Ο.Κ., μετέπειτα στον Ιωνικό Διαβατών, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Φίλιππο Βέροιας στα πρωταθλήματα της Β Εθνικής και της Α2.
Βασίλη καλή επιτυχία με την ομάδα μας και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου