ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Και ο δεύτερος οπαδός-πιστολέρο καθόταν στον πάγκο του Άρη... ως μασέρ!

 


Τεράστια ποδοσφαιρική διάσταση προκαλεί το αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Total Football» του Open, και ο δεύτερος δράστης, όπως προκύπτει από το ΦΑ, καθόταν στον πάγκο του Άρη ως... μασέρ κόντρα στον Ολυμπιακό!


Σοκαριστική η συνέχεια των αποκαλύψεων για το οπαδικό επεισόδιο που προκάλεσε... τρόμο στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας ότι πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν για τα καλά. 

Υπενθυμίζουμε πως το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 21/1 και σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, οι δύο δράστες είναι οπαδοί του Άρη κι επιτέθηκαν σε τρεις άλλους του ΠΑΟΚ, με τον ένα μάλιστα (οπαδό του Άρη) να βγάζει όπλο, πυροβολώντας εν ψυχρώ! Μετά από διάστημα δέκα ημερών όπου καταζητούνταν πάντως, συνελήφθησαν τελικά το πρωί της Κυριακής (31/1) από την αστυνομία. 


Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η αστυνομία, ο ένας εκ των δραστών, εκείνος που φορούσε και τα διακριτικά του Άρη, απευθύνθηκε στους τρεις φίλους του Δικεφάλου κι εμφανίστηκε να τους ρώτησε σε έντονο ύφος αν συνεχίζουν να ασχολούνται με οπαδικά θέματα του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή ο έτερος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ρώτησε έναν από τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ "ποιος είναι" κι αφού εκείνος του απάντησε λέγοντας το όνομά του, τότε έβγαλε από το μπουφάν του ένα όπλο και τον πυροβόλησε αρχικά μία φορά κι έπειτα υπήρξαν ακόμα τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί εναντίον των άλλων δύο, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή!

Εκείνο ωστόσο που είχαμε αποκαλύψει από το προηγούμενο διάστημα και είχε σοκάρει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, είναι ότι ο ένας εκ των δύο δραστών, δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Άρη στους αγώνες της -και- της φετινής Superleague. 

Η συνέχεια των αποκαλύψεων όμως δεν σταματάει εδώ. Η ΠΑΕ Άρης είχε σπεύσει μερικές ώρες αργότερα να διαρρεύσει ότι εκείνος που έβγαλε όπλο στο επεισόδιο, δεν είναι υπάλληλος του συλλόγου και δεν έχει σχέση με το κλαμπ. 



Στην εκπομπή «Total Football» του Open ωστόσο ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι και ο έτερος οπαδός που συμμετείχε στο θλιβερό περιστατικό, το οποίο μάλιστα από την αστυνομία χαρακτηρίστηκε ως "απόπειρα ανθρωποκτονίας", δηλωνόταν μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ως μασέρ του Άρη σε αγώνες της Superleague! Για του λόγου το αληθές, δε, μπορεί κανείς να δει παρακάτω το φύλλο αγώνα με την επίσημη λίστα των ανθρώπων που είχαν δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο, στο περσινό Ολυμπιακός-Άρης 4-2 στις 19 Ιανουαρίου 2020. 

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία λοιπόν, τα δύο ονόματα που έχουν σβηστεί για ευνόητους λόγους, είχαν δηλωθεί ως φροντιστής και μασέρ αντίστοιχα και πρόκειται για τους δύο ταυτοποιημένους δράστες από την αστυνομία. Ο δεύτερος, περί ου ο λόγος, είναι κι εκείνος που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ. 

Τα διαβάζει κανείς όλα αυτά και δεν μπορεί παρά να του... σηκωθεί η τρίχα. Άνθρωποι που κάθονται στους πάγκους ποδοσφαιρικών ομάδων, να κυκλοφορούν στους δρόμους με όπλα σαν γκάνγκστερ του κοινού ποινικού δικαίου. Αλήθεια μπορούσε κανείς να φανταστεί ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτή τη σήψη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορούσε έστω και να υποψιαστεί ότι θα ανέδυε τέτοια δυσωδία ένα κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού, το οποίο μετατράπηκε από ορισμένους σε φαρ ουέστ; 

Βέβαια εδώ έρχεται και η άλλη διάσταση του θέματος, το ποιοι είναι αυτοί που συγκαλύπτουν τέτοιες ενέργειες και περιστατικά, κάνοντάς... πλάτες. Θα αποδοθούν άραγε ευθύνες σε όλους αυτούς που βάζουν πιστολέρο μέσα στα γήπεδα; Ή θα πρέπει να θρηνήσουμε και νεκρούς για να λάβει μέτρα η Πολιτεία;


https://www.sdna.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου