ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

"Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια 1-0" (Ρεπορτάζ-video)


Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Football League η Τρίγλια.


Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν γηπεδούχος, το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας μιας και δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ιάσων Παπαδημητριου, με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή να κερδίζει μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος για να ευστοχήσει και να κάνει το 1-0 νωρίς-νωρίς, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό!

Το φιλμ του αγώνα έχει ως εξής:

2’: Από εκτέλεση φάουλ ο Παπαδημητρίου ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε άμεσα το πέναλτι, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση στο 3’ και να κάνει το 1-0 απέναντι στην πρώην του ομάδα!

5’: Ο Τσαγκαλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Παλαβράκη.

14’: O Τσαγκαλίδης έκλεψε την μπάλα και βγήκε στην επίθεση, προσπαθώντας να πλασάρει τον Παλαβράκη. Ωστόσο το τελείωμα δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας να μπλοκάρει την μπάλα.

22’: Ο Σκοπελίτης γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από συνεργασία Βασιλούδη-Παπαδημητρίου,  ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει αποτελεσματικά τη φάση. Στη συνέχεια, ο Παπαδημητρίου απείλησε τον Παλαβράκη, που πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

23’: Ο Μπουτζίκος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει άουτ.

29’: Ο Αγρόδημος πέρασε την μπάλα στον Βασιλούδη που αναζήτησε με τη σειρά του τον Σκοπελίτη, ωστόσο κατάφερε τουλάχιστον να κερδίσει το κόρνερ.

31’: Ένα σουτ του Παπαδημητρίου  πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη.

35’: Από εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη ο Παπαστεριανός έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

36’: Ο Πανάγου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Οσμάναγκιτς έκανε την κεφαλιά για να στείλει άουτ την μπάλα, με την Τρίγλια να έχει μία σπουδαία ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι.

53΄: Ο Βουκελάτος κάνει το γύρισμα, με τον Παπαστεριανό να βάζει το πόδι του και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά κατέληξε κόρνερ.

54’: Στην εκτέλεση του κόρνερ που ακολούθησε από τον Κλέβι Κόλα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Παλαβράκη.

84’: Μετά από σέντρα, ο Ζγκούρι γίνεται αποδέκτης της μπάλας, σούταρε αλλά έβαλε το πόδι του και ο Μπουτζίκος για ν’ αλλοιωθεί η πορεία της και κατέληξε στην αγκαλιά του Ξενοδόχοφ.

89’: Ο Αγρόδημος προσπάθησε να βρει τον Τζούριτς, ωστόσο ο Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

90+3’: Αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, κάτι που σημαίνει ότι στο παιχνίδι με τη Βέροια θα δίνει οδηγίες από την κερκίδα!

Κίτρινες: 34’ Μπουτζίκος 62’ Ξηροφώτος (προπονητής), 73’ Μακρής (τεχνικός διευθυντής)/ 11’ Παπαστεριανός, 16’ Γεωργιάδης (προπονητής), 17’ Καλαϊτζίδης

Κόκκινες: 90+3’ Ξηροφώτος (προπονητής)

Oλυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (75’ Κολέλα), Βασιλούδης (58’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης (89’ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (88’ Τζούριτς).

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Καλαϊτζίδης (77’ Τότσκα), Ευθυμιάδης (68’ Μπρίτο), Δόρης, Ζγκούρι (87’ λ.τ. Σμυρλής), Οσμάναγκιτς (68’ Ντούγκα), Ποζατζίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου