ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ο Διγενής Λακκώματος ζητάει 579.000 ευρώ από τον Άρη για τον Αβράαμ Παπαδόπουλο

 

Δεν μπορεί να βρει ηρεμία η ΠΑΕ Άρης όσον αφορά τα χρέη της παλιάς εταιρείας. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε και ο Διγενής Λακκώματος, αξιώνοντας 579.000 ευρώ!!!


Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης ο Διγενής Λακκώματος έστειλε εξώδικο σύμφωνα με το οποίο αξιώνει το τεράστιο αυτό ποσό για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου!

Το ποσό αυτό αφορά ποσοστό μεταπώλησης από όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό από τους «κίτρινους» το 2008. Δηλαδή πριν από 13 ολόκληρα χρόνια!

Στον Άρη δεν ανησυχούν θεωρώντας πως η απαίτηση αυτή από την ομάδα του Διγενή δεν έχει καμία τύχη. Ουσιαστικά οι νομική του Άρη λένε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό υπόβαθρο στην αξίωσή του.

Άλλωστε η τότε διοίκηση της ΠΑΕ Άρης του είχε καταβάλλει το ποσό των 200.000 ευρώ ως ποσοστό μεταπώλησης της μεταγραφής

Οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι ο Διγενής βλέποντας ότι έρχονται όλοι οι παλιοί και αξιώνουν χρήματα ενήργησε στη λογική «…ας πάμε κι εμείς και ότι βγει».

https://www.sportime.gr/

Πάντως τον Ιούλιο του 2008 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των €2.500.000, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο . Το ποσοστό μεταπώλησης σε άλλη ομάδα στην συμφωνία ήταν το 20%. 500.000.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου