ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

"Η Βαρβάρα απέκτησε τον Εράλντο Πετάλι από τον Απόλλων Αρναίας"

Τις πέντε προσθήκες τις τελευταίες μέρες, λίγο πριν την επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής, έφτασε ο Αετός Βαρβάρας.

Εντυσε στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο γκολκίπερ και παλιό γνώριμο Χρήστο Σαραφιανό (δεξιά στη φωτο), 30χρονο πρώην Ολύνθου, παλιότερα Καστοριά, Αναγέννηση Επανομής, Παναργειακό, Απόλλωνα Αρναίας, Έβρο Σουφλίου, Νίκη Πολυγύρου, Μουδανιά, Δόξα Ορμύλιας, αλλά και τον ταλαντούχο Εράλντο Πετάλι (αριστερά στη φωτο), από τον Απόλλωνα Αρναίας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Χαλκιδικής:

“Δύο προσθήκες για τον ΑΕΤΟ που θα βοηθήσουν την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής!!

Ο τερματοφυλακας Χρήστος Σαραφιανος,που αποκτήθηκε από την Ολυνθο Ολυνθου,επιστρέφει στον Αετο να βοηθήσει με την εμπειρία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστης, Εραλντο Πεταλλι του Απόλλων Αρναίας ηρθε να προστεθεί στο νεανικό σχήμα της ομάδας μας και να βοηθήσει με τον ενθουσιασμό του!

Καλως ήρθατε στον ΑΕΤΟ!

Ευχόμαστε να έχετε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ολυνθο Ολυνθου για την παραχώρηση του Χρήστου Σαραφιανου και τον Απόλλων Αρναίας για τη παραχώρηση του Εραλντο Πεταλλι στην ομάδα μας!!”.

Υπενθυμίζεται οτι η ομάδα του Κώστα Κωτάκη απέκτησε τα αδέρφια Καρακίτσου, Θανάση από τον Ηρακλή και Τάσο από τον Αετό Βασιλικών, όπως και τον Νίκο Λυρτζη από τη Νίκη Πολυγύρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου