ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

"Ατυχη η Βαρβάρα ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις από τον Μακεδονικό" (Ρεπορτάζ)


Ο Αετός Βαρβάρας έχασε και πάλι βαθμούς, με την τύχη να του γυρίζει ξανά το πρόσωπο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό. Το τελικό 2-2 αδικεί την προσπάθεια των ασπρόμαυρων.


Η ομάδα του νομού μας ήταν κατά πολύ ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο το προβάδισμα πήρε ο Αετός με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούτσιου στο 17ο λεπτό.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αετό μπροστά στο σκορ, όμως ο Μακεδονικός γρήγορα άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Ρακαβίνα να σκοράρει με προβολή στο 53′. Στο 83ο λεπτό, ο Κωτάκης υποδέχτηκε κάθετη πάσα στην περιοχή και έγραψε με πλασέ το 2-1 υπέρ του Αετού.

Τέλος ο Μακεδονικός στις καθυστερήσεις, με τον Ρακαβίνα  κερδίζει πέναλτι και τον Τσουκάνη να ευστοχεί για το 2-2, παίρνοντας την πολύτιμη ισοπαλία.

Το απόγευμα της Τετάρτης (12/05, 17:00), ο Αετός ταξιδεύει στα Γιαννιτσά όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γιαννιτσών για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-2
Σκόρερς: 1-0 Γκούτσιος (17′),  1-1 Ρακαβίνας (53′),  2-1 Κωτάκης (83′)  2-2 Τσουκάνης (91′ πεν.)

Η σύνθεση του Αετού:(Κωτακης Κωστας)
Στοικος-Γκουτσιος,Λυρτζης,
Τσιοτρας,Κωτακης Δημ.Κ-Παπαγεωργίου,
Σαουλης,Καρακιτσος Θ.-Κεχαγιας,Νικολαρας,
Κωτακης Δημ.Α.
Αλλαγές:
Παπαδημητρίου,Πεταλλι,Βλαχακης,Χατζης,Καρακιτσος Τ.


Η σύνθεση του Μακεδονικού (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος, Καστριτσέας, Τσιαμπάζης, Καραμπάς, Τζελίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Ζαννάκης, Τσουκάνης, Ρακαβίνας


Μανόλης Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου