ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

"Στην Κ19 του ΠΑΟΚ ο Αρναιώτης τερματοφύλακας του Απόλλων Αρναίας, Βαγγέλης Κιάτος"

Ο ταλαντούχος Αρναιώτης τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Στην "αγκαλιά" του προπονητή Στέλιου Μαλεζά και του team manager Κώστα Ιωσηφίδη προστέθηκε από σήμερα ο Βαγγέλης Κιάτος.

Όπως είπε σε παλιότερη δήλωσή του ο Μαλεζάς «Έχουμε μια βαριά κληρονομιά να σηκώσουμε. Εδώ και πολλά χρόνια, είτε από τις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες είτε από την Κ19, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βοηθήσουμε τους νεότερους, για να τους κάνουμε ισάξιους με αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ή και ακόμα καλύτερους»,


Ο Βαγγέλης Κιάτος έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να ξεχωρίζει. Ο χαρακτήρας, το πάθος και η θέληση του, ειναι τα προσόντα που θα βάλει για να δουλέψει και να πετύχει και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως το ταλέντο".



Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών των πρωταθλητών παρακολουθούσαν εδώ και χρόνια την αγωνιστική πορεία του Βαγγέλη στον Απόλλων Αρναίας. Η μεταγραφή του ήταν προγραμματισμένη από την προηγούμενη χρονιά, αλλά λόγο του covid και των σκληρών μέτρων στην επικράτεια, αναβλήθηκε.


Μανόλης Ρήγας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου