ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

"Μια ντουζίνα γκολ η Κ17 του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού.Αποτελέσματα & βαθμολογία"

 

Από νίκη σε νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Super League, προχωρά η Κ17. 



Η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν επικράτησε 6-1 του Παναιτωλικού στη Σουρωτή, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο κι επιτυγχάνοντας όμορφα γκολ. Επόμενο ματς, αυτό στην Ξάνθη την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.



Ο Γκιτέρσος άνοιξε το σκορ στο 7’ με κοντινό πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Τζίμα. Στο 18’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ και στο δεύτερο δοκάρι ο Πασαχίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 28΄ ήταν η σειρά του Τζίμα να πλασάρει για το 3-0, μετά από την κάθετη ασίστ του Βασιλειάδη.

Στο ίδιο ρυθμό και στο β’ ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, δίχως να απειληθεί. Με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 57΄κι έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Βασιλειάδης βρήκε δίχτυα και στο 60’ ο Γεωργιάδης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι για το 5-0.


Σταθερός κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου ο Αρναιώτης Κιάτος Βαγγέλης





Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 68΄, ωστόσο ο Δικέφαλος πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 76’ με τον Τζίμα να πλασάρει, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Βασιλειάδη.











Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κιάτος, Γεωργιάδης, Σκούρτης (73’ Χουρδάκης), Φίλων, Πασαχίδης, Σvάουτσνερ, Τζίμας (80’ Γανόπουλος), Παπαγεωργίου, Γκιτέρσος (73’ Ιμπραήμ), Βαγιωνάς (62’ Αλειφερόπουλος), Βασιλειάδης (80’ Ιγνατίου).


 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου