ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

"Κοντά στα ίχνη των δολοφόνων του 19χρονου φιλάθλου του Άρη"

 

Είχε βρεθεί το δρεπάνι με το οποίο «θέρισαν» τον άτυχο νέο. Για τουλάχιστον δέκα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση κάνει λόγο η αστυνομία.


Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για την ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου όπως διαρρέουν από τις αστυνομικές αρχές.

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό που τη φέρνει στα ίχνη των δραστών.

Από την Ελληνική Αστυνομία δίνονται διαβεβαιώσεις τις τελευταίες ώρες πως η σύλληψη τους είναι θέμα χρόνου καθώς έχουν υπάρξει στοιχεία που βοηθούν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι δράστες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο ενός νεαρού και δυο ακόμα νέων ανθρώπων φαίνεται ότι είναι τουλάχιστον 10-12.

Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα αποκαλύφθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι ο 19χρονος Άλκης έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα βάναυσα χτυπήματα που επέφεραν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, είχε βρεθεί το δρεπάνι με το οποίο θέρισαν τον 19χρονο οπαδό του Άρη στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το όπλο της αιματηρής συμπλοκής εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Στο μεταξύ θρήνος επικρατεί στην Χαριλάου όπου και το γήπεδο του ιστορικού Άρη. Δεκάδες φίλοι της ομάδας, μαθητές του κοντινού σχολείου αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας που έμαθαν για το σοκαριστικό γεγονός της δολοφονίας, σπεύδουν από νωρίς στο σημείο και εύχονται όλοι να βρεθούν άμεσα οι δράστες και φυσικά να μη ξανά υπάρξει ανάλογο περιστατικό.

Στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος, έχουν αφήσει, μεταξύ άλλων, και ένα αναμμένο τσιγάρο ενώ ένα σημείωμα γράφει: “Rest in peace”. Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας του νεαρού, η περιοχή της Χαριλάου θρηνεί και κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος ή κάποιοι του αφαίρεσαν τόσο άδικα τη ζωή.

Δεκάδες φίλοι της ομάδας, μαθητές του κοντινού σχολείου αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας που έμαθαν για το σοκαριστικό γεγονός της δολοφονίας, σπεύδουν από νωρίς στο σημείο και εύχονται όλοι να βρεθούν άμεσα οι δράστες και φυσικά να μη ξανά υπάρξει ανάλογο περιστατικό.

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου