ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

"Στην Αρναία για προετοιμασία οι Εθνικές ομάδες μπάσκετ Νεανίδων U16 και Κορασίδων U18."

 

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης,


..... οι Εθνικές ομάδες Νεανίδων U16 και Κορασίδων U18 θα κάνουν προετοιμασία για 25 μέρες στην Αρναία, ενόψει των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων U18 και U16, που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης από 06 έως 14 Αυγούστου και στο Μοντετσίνο της Πορτογαλίας από 19 έως 27 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα από τις 4 Ιουλίου έως και τις 30 Ιουλίου εκτός από τις προπονήσεις θα διεξαχθούν και διεθνή φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.


Η κλήρωση των ομίλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων


Νεανίδες U16



Κορασίδες U18




Η ανακοίνωση του προέδρου του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου, Αστέριου Τζιτζιρίκα:



"Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, ως φορέας πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Αριστοτέλη, αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά το αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που αφορά την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρναίας, κατά τις ημερομηνίες 04 Ιουλίου έως και 30 Ιουλίου του έτους 2022, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις και οι Διεθνείς φιλικοί αγώνες των Εθνικών Ομάδων Νεανίδων (U18) και Κορασίδων (U16) ενόψει της προετοιμασίας τους για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U18 και U16, που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης από 06 έως 14 Αυγούστου και στο Μοντετσίνο της Πορτογαλίας από 19 έως 27 Αυγούστου.
Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέλεξε για τη συνεργασία της, το Δήμο μας και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό ώστε όλοι μαζί να δώσουμε περισσότερο οξυγόνο στον αθλητισμό και στους πρωταγωνιστές του.
Τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να συμβάλλουμε ολοένα και περισσότερο στην πρόοδο του αθλητισμού στον Τόπο μας και στην υγιή άσκηση των παιδιών μας.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΚ, Τζιτζιρίκας Αστέριος"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου