ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

"Τρομακτικό τροχαίο στην Τουρκία: Φορτηγό χωρίς φρένα έπεσε σε πλήθος - Τουλάχιστον 16 νεκροί" (βίντεο)

 Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 29 τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος στην πόλη Ντερίκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. 


Αυτό που κάνει το πολύνεκρο δυστύχημα ακόμα πιο σοκαριστικό είναι στο ίδιο σημείο είχε σημειωθεί πριν λίγη ώρα ατύχημα με αποτέλεσμα να έχει αποκλεισθεί όσο οι αρχές παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Σημειώνεται άλλο ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο, ένα ασθενοφόρο και μια ομάδα διάσωσης, σημειώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, στην επαρχία Γκαζιαντέπ στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Το τραγικό συμβάν στην πόλη Ντερίκ καταγράφεται ξεκάθαρα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter. Το φορτηγό φαίνεται να προσκρούσει με αμείωτη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένα οχήματα προτού παρασύρει ανθρώπους, οι οποίοι βρήκαν ακαριαία τον θάνατο.

«Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 29 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά, στο δυστύχημα που σημειώθηκε όταν έσπασαν τα φρένα ενός φορτηγού το οποίο παρέσυρε το πλήθος στο Ντερίκ», στην επαρχία Μαρντίν, ανέφερε ο υπουργός Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ενώ η πυροσβεστική, οι ιατρικές ομάδες και άλλοι συνάδελφοι ανταποκρίνονταν σε ένα άλλο ατύχημα, ένα άλλο φορτηγό προσέκρουσε 200 μέτρα πίσω. Το δεύτερο λεωφορείο παρασύρθηκε και χτύπησε τους πρώτους ανταποκριτές και τους τραυματίες στο έδαφος», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.


https://www.efsyn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου