ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Απόλλων Αρναίας:"Αυτό είναι το πλήρες ρόστερ που θα διαχειριστεί ο κόουτς Αντώνης Βραχνός"

 Στις 9 Μαΐου ο Απόλλωνας παρουσίασε την νέα φανέλα του συλλόγου. Μια στολή που ίσος να είναι η καλύτερη στα χρονικά της ομάδος. 


Η νέα εμφάνιση της ομάδας φτιάχτηκε αποκλειστικά, για να συνδυάζει τον κλασικό με τον σύγχρονο σχεδιασμό. Η φανέλα φυσικά είναι στα κλασικά χρώματα που είναι και το σήμα κατατεθέν του συλλόγου, με το πορτοκαλί και το μαύρο να σκεπάζει το σύνολο της φανέλας και το έμβλημα με τον θεό Απόλλωνα να κυριαρχεί πάνω στην εμφάνιση και αναπτύσσοντάς το κατά μήκος της, προσφέροντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.


Στο σύλλογο προστέθηκαν και νέα πρόσωπα στην διοίκηση, νέο τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα ο πήχης να ανέβει με μοναδικό στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 Χαλκιδικής.

Τα ινία της ομάδας ανέλαβε ο Αντώνης Βραχνός.

Ο κ.Βραχνός είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας Ζάγκρεμπ, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητών ποδοσφαίρου της UEFA, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο, αλλά κυρίως συνέδρια προπονητικής υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής καθώς εργάζεται χρόνια σε αυτό με διάφορες ομάδες και μπορεί να προσφέρει πολλά από τις γνώσεις του.

 

Η αγάπη όλων για την ομάδα ο αλληλοσεβασμός και οι πρωταγωνιστικοί νέοι κοινοί στόχοι για την φετινή χρονιά ήταν οι παράγοντες της επίτευξης των ανανεώσεων και έναρξης των νέων συνεργασιών.


Οι «πορτοκαλί» ήρθαν σε συμφωνία με τους:

Αλέξανδρος Αποστολάς,

Γιώργος Βραχνός,

Νίκος Γεωργοσούλης,

Αριστοτέλης Παναγιωτίδης,

Στέλιος Παπαϊωάννου,

Θανάσης Πλευρίτης,

Απόστολος Πυριτίδης

Γιώργος Αλέξης.

Φίλιππος Αυγέρος

Βαλάντης Στόικος

Δεληγιάννης Γιώργος


Ακόμη στην ομάδα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι:

Θανάσης Καμπούρης,

Ραφαήλ Τσιούκας,

Χρήστος Κούνδουρος,

Βασίλης Κάτσιος,

Χρήστος Ντεβετζής.

Εράλντο Πετάλλι

Νάσος Κοντογιάννης

Αναστάσιος Χιούτης

Χρήστος Κιάτος

Κεχαγιάς Βασίλης

Γκογκιτσαϊσβίλι Μάριος



ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΑΧΝΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής καθώς εργάζεται χρόνια σε αυτό με διάφορες ομάδες και μπορεί να προσφέρει πολλά από τις γνώσεις του.
Ο κ.Βραχνός είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας Ζάγκρεμπ, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητών ποδοσφαίρου της UEFA, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο, αλλά κυρίως συνέδρια προπονητικής υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Εκτός από γυμναστής είναι και δάσκαλος όπου δούλεψε και σαν εκπαιδευτικός πριν μερικά χρόνια και στη Χαλκιδική. Στον “ποδοσφαιρικό κόσμο” είναι γνωστός από το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από διάφορες ομάδες της Χαλκιδικής και όχι μόνο.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ένας πολυσκόρερ που αφήνει τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης και μετακομίζει στην Χαλκιδική για να ενισχύσει την επίθεση των πορτοκαλί !!! Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν έρθει στον Νομό μας με πολλές επαγγελματικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις, με τον ίδιο όπου κι αν αγωνίστηκε να αφήνει έντονα το στίγμα του, με τις ικανότητες του, το φιλότιμο του και το ήθος του, ματώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα. Έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πυλαίας, Α.Ε Πυλαίας, Skoda Ξάνθη(Α’ Εθνική 2007-2008), Οδυσσέα Κορδελιού(Γ’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε αντίπαλος τότε με την Αρναία), Ελευθεριακό, Α.Ε Εύοσμου, Μεγ. Αλέξανδρο, Νέα Απολλωνία, για 4 συνεχόμενα χρόνια στον Εθνικό Μαλγάρων όπου υπήρξε αρχηγός, με σπουδαίες εμφανίσεις και 80 γκολ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Γέφυρας.

ΝΙΚΟΣ ΓΕΟΡΓΟΣΟΥΛΗΣ
25 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΕΣΟΣ
Την φανέλα του ιστορικού Απόλλων θα φοράει πλέον την νέα αγωνιστική χρονιά ο 25χρονος μέσος, ο οποίος έχει όλα αυτά τα προσόντα και τις ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα της Βόρειας Χαλκιδικής του Αντώνη Βραχνού στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διοίκηση να δείχνει πως με τον σωστό προγραμματισμό θα δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει στόχο την νίκη σε κάθε παιχνίδι και την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ
29 ΧΡΟΝΩΝ - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ένας ποδοσφαιριστής με επαγγελματικές παραστάσεις από το πέρασμα του από Πιερικό και Βατανιακό, πλέον ανήκει στο ρόστερ της Αρναίας. Είναι η δεύτερη μεταγραφή του Απόλλων (προηγήθηκε του Αλέξανδρου Αποστολά) αφού συμφώνησε με τον γενικό αρχηγό του συλλόγου Σάκη Αυγέρο για συνεργασία την νέα αγωνιστική χρονιά, παίζοντας με άνεση και στις δυο πλευρές. Πέρσι βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Δόξας Ορμύλιας, στην οποία πήγε την περίοδο των Play Out, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ-τρικ στην καθοριστική νίκη μέσα στην Φώκαια όπου η ομάδα κλείδωσε την παραμονή της.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ
20 ΧΡΟΝΩΝ - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Το νέο απόκτημα πέρσι αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη με το Σχολάρι, ενώ ξεκίνησε από τον Χολομών Ρ/Π, έπαιξε ακόμη στην Α’ Κατηγορία με Όλυνθο (επίσης με προπονήτη τον Αντώνη Βραχνό που θα συνεργαστούν και φέτος) και με Στρατώνι. Παρά την μικρή του ηλικία έχει αρκετές συμμετοχές στις ομάδες του και πρόκειται για έναν εξελίξιμο τερματοφύλακα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΥΡΙΤΙΔΗΣ
23 ΧΡΟΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
έχοντας ξεκινήσει από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννίτσων, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, ακολούθησε ο Εθνικός Γιαννίτσων, ο Αρης Καβαλαρίου ενώ τα τελευταία 4 χρόνια έπαιξε στον ΜΓΣ Μελιτέα στον οποίο για 2.5 χρόνια ήταν ο αρχηγός τις ομάδας. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο με εξαιρετικό χαρακτήρα για την ομάδα του Αντώνη Βραχνού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ
34 ΧΡΟΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Ο Χαλκιδικιώτης 34χρόνος αμυντικός,ο οποίος εδώ και 2 χρόνια είχε σταματήσει οικειοθελώς να αγωνίζεται (τελευταίος του σταθμός ο Άρης Παλαιοχωρίου στην Γ’ Εθνική,όπου διετέλεσε πρώτος αρχηγός με πολλές επιτυχίες) παρά τις πολλές προτάσεις-κρούσεις που είχε για συνεργασία με διάφορες ομάδες από Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, αυτός δεν θελήσει στο διάστημα αυτό να αγωνιστεί, κάτι που κατάφερε η Αρναία και να πάρει σήμερα από τον ίδιο το πολυπόθητο "ΝΑΙ" για συνεργασία την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Απόλλων Καλαμαριάς, Μακεδονικού, ΠΑΟΝΕ, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟΔ, Εθνικού Ν.Αγιονερίου, Αλμωπό Αριδαίας, Άρη Παλαιοχωρίου, με πολλές επαγγελματικές συμμετοχές και σπουδαίες εμφανίσεις θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Αντώνη Βραχνού τόσο με την εμπειρία του, την προσωπικότητα του αλλά και τον άψογο χαρακτήρα του.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
25 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΕΣΟΣ
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσιες παραστάσεις, έχοντας περάσει από ΠΑΟΚ Β’ (2015), Πανσεραϊκό Β’ (2016-17), Καλλιθέα (2017-18), ενώ καλές παρουσίες είχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες, ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, Απόλλων Παραλιμνίου Σερρών, Α.Ο Τσιλιβή Ζακύνθου και Μακεδονικό Φούφα Κοζάνης.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
30 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΕΣΟΣ
Ο 30χρονος μέσος είπε το "ναι" και συμφώνησε με την διοίκηση του Απόλλων και έτσι θα ντυθεί στα "πορτοκαλί" την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Στέλιος Παπαϊωάννου που είναι το 5ο απόκτημα (έχουν προηγηθεί Αποστολάς, Βραχνός, Γεωργοσούλης, Παναγιωτίδης), έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Άκανθου Ιερισσού, στην συνέχεια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την φανέλα της ανδρικής ομάδας όπου ξεχώρισε με το ταλέντο του, έπαιξε και διακρίθηκε επίσης με την ομάδα του Αετού Βαρβάρας που αγωνίστηκε για 6 χρόνια με την οποία είχε πολλές επιτυχίες, ενώ φόρεσε και την φανέλα του Στρατωνίου. Ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στο ποδοσφαιρικό project που θέλει να δημιουργήσει φέτος η ομάδα της Βόρειας Χαλκιδικής του Αντώνη Βραχνού, με εξαιρετικό χαρακτήρα, κάτι που προσέχουν ιδιαίτερα οι άνθρωποι του συλλόγου και δίνουν μεγάλη σημασία και βαρύτητα σ’αυτό το κομμάτι.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
19 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΠΑΚ
Ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα φοράει την πορτοκαλί φανέλα την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο 19χρονος αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και σαν αμυντικό χάφ. Ένας ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχει ξεκινήσει από έναν άλλον Απόλλων, τον Απόλλων Ζαγκλιβερίου, στην συνέχεια πήγε στον Εθνικό Λαγυνών, αγωνίστηκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά, μετέπειτα στην Κ17 του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, πέρσι με εξαιρετικές εμφανίσεις στον Άρη Καβαλαρίου, ενώ ήταν βασικός στην Μεικτή της ΕΠΣ.Μακεδονίας όπου κέρδισε το Πρωτάθλημα την αγωνιστική σεζόν 2016-17. 


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ
30 ΧΡΩΝΩΝ - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Η αξία του είναι γνωστή σε όλους, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Χαλκιδικής, έχοντας αποδείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες.
Ο 30χρονος (γεννημένος 19 Μαΐου 1992) Βαλάντης Στόϊκος, κατάγεται από τον Στανό όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται με την φανέλα της Θύελλας, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με τις ομάδες του, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις με τον Άρη Παλαιοχωρίου και με τον Αετό Βαρβάρας κερδίζοντας και με τους δυο τίτλους.
Ένας ικανότατος γκολκίπερ, με ήθος, με πειθαρχία, με πάθος για το ποδόσφαιρο, είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει την ομάδα του Αντώνη Βραχνού να πετύχει τους φετινούς στόχους της.
Ένας χαρακτήρας που κοσμεί τον χώρο με την σεμνότητα και την αξιοπρέπεια του.
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
26 ΧΡΩΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται μια δυνατή προσθήκη που θα ενισχύσει την ομάδα του Αντώνη Βραχνού με την ποιότητα, την εμπειρία και το ταλέντο του. Ο δυναμικός πρώην αμυντικός της Νίκης Πολυγύρου που πέρσι ήταν βασικό γρανάζι στη Νίκη, αγωνίστηκε σε Στρατώνι, Λευκώνα Σερρών(Α’ Κατηγορία), ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και έπαιξε στην Άκανθο αφου ο ιδιος κατάγεται από την Ιερισσό.




ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΟΥΚΑΣ
23 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΕΣΟΣ
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει και στην άμυνα και στο κέντρο, με σταθερή απόδοση θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του χωριού του. 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΟΣ
21 ΧΡΟΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Η ομάδα διατήρησε στο δυναμικό της τον Βασίλη Κάτσιο για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο οποίος θα συμβάλει και αυτός στην επίτευξη του φετινού στόχου. Ο 21χρονος αμυντικός δεν άργησε να συμφωνήσει για την ανανέωση στην ομάδα της Αρναίας, η οποία αρχίζει να χτίζει το ρόστερ της με έμπειρους αλλά και με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ
Ο Χρήστος είναι γιος του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ντεβετζή, έχει αγωνιστεί στον Χολομών Ρ/Π, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στην Όλυνθο και στον Φοίνικα Νικήτης. Διακρίνεται για το πάθος του στον αγωνιστικό χώρο και πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή που θα αποτελέσει μια σταθερή αξία για τον Αντώνη Βραχνό.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΕΡΑΛΝΤΟ ΠΕΤΑΛΛΙ
20 ΧΡΟΝΩΝ - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Τον Εράλντο Πετάλλι ανακοίνωσε ο Απόλλων Αρναίας, αφού ο νεαρός επιθετικός(εξτρέμ, με καλό δεξί και αριστερό) θα συνεχίσει να φορά την πορτοκαλί φανέλα και την νέα σεζόν. Ο 20χρονος γρήγορος ποδοσφαιριστής πέρσι ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ευελπιστεί να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους υψηλούς στόχους, σε μια απαιτητική φετινή χρονιά.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ
23 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΕΣΟΣ
Ο νεαρός που ήταν βασικός την χρονιά που μας πέρασε, έχει αγωνιστεί επίσης σε Χολομών Ρ/Π, Γεροπλάτανο και ΠΑΟ Ξυλούπολη, ένας παίκτης που θα βοηθήσει και στο νέο πρωτάθλημα την ομάδα του Αντώνη Βραχνού.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ
29 ΧΡΟΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Ο Χρήστος Κούνδουρος συμφώνησε για την ανανέωση εν όψει της νέας σεζόν με την ομάδα του Απόλλων Αρναίας και θα συνεχίσει να φορά την πορτοκαλί εμφάνιση.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 
20 ΧΡΟΝΩΝ - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ο 20χρονος επιθετικός (εξτρέμ και φορ) θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέλος της ομάδας της Αρναίας, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της, την νέα αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα όπως προβλέπεται της Α’ Κατηγορίας. Ο Νάσος Κοντογιάννης ο οποίος κατάγεται από την Μ.Παναγία έπαιξε στον Ηρακλή Μ.Παναγίας και στο Στρατώνι, ενώ σ’αυτό τον ένα χρόνο στην ομάδα του Απόλλων έδειξε πως έδεσε και αγάπησε τον σύλλογο και μεταξύ των πλευρών υπάρχει αλληλοεκτίμηση και δεν ήταν δύσκολο η συμφωνία ανάμεσα τους και η παραμονή του ίδιου στους “πορτοκαλί”. 


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΙΟΥΤΗΣ 
36 ΧΡΟΝΩΝ - ΜΕΣΟΣ
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την διοίκηση και έδωσαν τα χέρια οι δυο πλευρές για συνέχιση τις συνεργασίας τους και για την νέα αγωνιστική περίοδο.Ο 36χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Νεοχωρίου όπου και η καταγωγή του καθώς και στον Αριστοτέλη Σταγείρων Στρατωνίκης.


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΑΤΟΣ 
17 ΧΡΟΝΩΝ - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ο 17χρονος επιθετικός είναι η 9η ανανέωση από το περσινό ρόστερ. Ένας αθλητής που η αγάπη του για τον σύλλογο και για το ποδόσφαιρο είναι εμφανής από πολύ μικρή ηλικία, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας και σήμερα είναι ενεργό μέλος της ανδρικής. 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
18 ΧΡΟΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Ο Βασίλης Κεχαγιάς συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την νέα σεζόν στον Απόλλων Αρναίας. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε και παραμένει να βοηθήσει την ομάδα του τόπου του, να πετύχει τους φετινούς στόχους την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΙΣΒΙΛΙ ΜΑΡΙΟΣ 
18 ΧΡΟΝΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
 Ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για το συγκρότημα του Αντώνη Βραχνού, καθώς πρόκειται για ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με πολλές δυνατότητες.




Επεξεργασία - ανάρτηση: Μανόλης Ρήγας
Για τους αθλητές ενημερωθήκαμε από το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου