ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ασέβεια προς τους συναθλητές και αντιπάλους;;;"Δεν κατέβηκε να αγωνιστή η Αμμουλιανή στον αγώνα με την Αρναία.Τον ανέβαλε η ίδια από μόνη της;Αναμένετε τιμωρία της φιλοξενούμενης ομάδας;"

Δεν κατέβηκε να αγωνιστή η Νίκη Αμμουλιανής στον αγώνα κυπέλλου εκτός έδρας με τον Απόλλων Αρναίας. Από μόνη της ανακοίνωσε ότι ο αγώνας αναβάλετε χωρίς την συγκατάθεση της Ε.Π.Σ.Χ.; Αναμένετε τιμωρία......??


Από ανθρώπους του Απόλλωνα ενημερωθήκαμε ότι:
Οι αθλητές του Απόλλωνα κατέβηκαν κανονικά στον αγώνα, ετοιμάστηκαν και περίμεναν στα αποδυτήρια για την έναρξη του αγώνα. Η φιλοξενούμενη ομάδα όμως δεν προσήλθε καθόλου.
Οι διαιτητές ενημερώθηκαν κατά τον ερχομό τους από κάποιον....????? ότι ο αγώνας αναβάλετε και δεν προσήλθαν.    
Οι διαιτητές με ποιον μίλησαν ????
Ηταν από την ένωση?????
Γιατί δεν ενημερώθηκε η ομάδα της Αρναίας??????

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Ε.Π.Σ.Χ.

Η ανακοίνωση του προπονητή του Απόλλωνα Αντώνη Βραχνού:


Η φώτο τραβήχτηκε από το blog στις 15:31 μια ώρα μετά την έναρξη των αγώνων κυπέλλου.

"…Φώτο η επίσημη σελίδα της ΕΠΣΧ και σελίδα της Νίκης Αμμουλιανής, όπου λεει η ομάδα της Αμμουλιανής, οτι το παιχνίδι κυπέλου … ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ... Η ομαδα, μιλαει για αναβολή, όχι η ΕΠΣΧ…ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»… Το δρομολόγιο 9.15’ πραγματοποιήθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΑ… Το επόμενο άλλωστε 13.45’ θα ήταν εκτός χρόνου αφού το ματς κυπέλλου στην Αρναία θα ξεκινουσε στις 2.30’ μμ. Άρα όποια ομάδα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αναβάλλει κατά το δοκούν τους αγώνες της, οπως θέλει και όποτε θέλει...!!!!


"Η διοργανώτρια αρχή, διακοσμητικό ρόλο μάλλον…Άλλωστε, αν έρχονται φοιτητές από άλλες πόλεις με έξοδα της ομάδας, αν παίκτες υποχρεώνονται να αλλάξουν τις υπηρεσίες τους, αν κάποιοι άλλοι χάνουν τα μεροκάματα τους , για να είναι συνεπείς και αυτοί και η ομάδα τους στις επίσημες υποχρεώσεις της, λίγο ενδιαφέρει τους διοργανωτές.. Άλλωστε δεν καλύπτουν αυτοί τα έξοδα σε μέρες τόσο δύσκολες αυτή την εποχή για όλες τις ομάδες…

.....…Για να μην κοροϊδευόμαστε απροκάλυπτα μεταξύ μας.!!! Τα δρομολόγια εκτελέστηκαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ…. Όπως αποδεικνύεται και από το επίσημο έγγραφο του αρμόδιου λιμεναρχείου…Ποιος ο λόγος λοιπόν μη προσέλευσης της ομάδας του νησιού, της ΝΙΚΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ, για την διεξαγωγή του αγώνα.;;; Καλύτερα να μας απαντήσει η ΕΠΣΧ και η αρμόδια επιτροπή διοργάνωσης του κυπέλου..!!!"

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΑΧΝΟΣ
προπονητής Απόλλων Αρναίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου