ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

"Αναλυτικά στατιστικά της Α' Χαλκιδικής μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης"

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α’ Χαλκιδικής και τρεις από τις τέσσερις ομάδες είναι στα Play off


Μένη να μάθουμε την τέταρτη ομάδα. 

Ο Αγ.Νικόλαος δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση. Αντίθετα Καλύβες και Αρναία θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ναι μεν η ομάδα των Καλυβών προηγείται με δυο βαθμούς αλλά έχει τρεις αγώνες εκτός. Ενώ η Αρναία έχει δυο εκτός.

Οι ομάδες που διεκδικούν την τέταρτη θέση είναι και υποψήφιες για υποβιβασμό γιατί προχωρούν χέρι-χέρι στο πρωτάθλημα. Ο τέταρτος με τον όγδοο έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά που μπορεί να ανατραπεί μέσα σε μια με δυο αγωνιστικές. 

Στην χειρότερη θέση από τις πέντε ομάδες βρίσκετε ο Αριστοτέλης που βρίσκετε ουραγός με επτά βαθμούς και έχει τρεις αγώνες εκτός και οι δυο είναι με Αγ.Νικόλαο και Αρναία.

Play off

Οι ομάδες που στην πρώτη φάση τερμάτισαν στις θέσεις 1, 2, 3, και 4, συμμετέχουν στη διαδικασία των play off αγώνωνδηλαδή μίνι πρωτάθλημα δυο γύρων, έξη αγωνιστικών, για την ανάδειξη των ομάδων που θα προβιβαστούν. Οι ομάδες μεταφέρουν στη Β΄ φάση, τη βαθμολογία της πρώτης φάσης ως εξής :

Ο 4ος ξεκινά με 0 βαθμούς και οι υπόλοιποι με τη βαθμολογική τους διαφορά με τον 4ο, διαιρούμενη με τον αριθμό “3”. Όταν η διαίρεση δίνει δεκαδικό αριθμό κάτω του 0,50, αυτός στρογγυλοποιείται προς τον προηγούμενο ακέραιο, όταν δε, δίνει άνω του 0,50, στρογγυλοποιείται προς τον επόμενο ακέραιο αριθμό.

1η με 3η θέση


Play out

Οι ομάδες που στην πρώτη φάση τερμάτισαν στις θέσεις 5, 6, 7 και 8, συμμετέχουν στη διαδικασία των play out αγώνων, δηλαδή μίνι πρωτάθλημα δυο γύρων, έξη αγωνιστικών, για την ανάδειξη της ομάδας που θα υποβιβαστεί. Οι ομάδες μεταφέρουν στη Β΄ φάση, τη βαθμολογία της πρώτης φάσης ως εξής :

Ο 8ος ξεκινά με 0 βαθμούς και οι υπόλοιποι με τη βαθμολογική τους διαφορά με αυτόν, διαιρούμενη με τον αριθμό “3”. Όταν η διαίρεση δίνει δεκαδικό αριθμό κάτω του 0,50, αυτός στρογγυλοποιείται προς τον προηγούμενο ακέραιο, όταν δε, δίνει άνω του 0,50, στρογγυλοποιείται προς τον επόμενο ακέραιο αριθμό.

4η με 8η θέση



 Προβιβασμοί – υποβιβασμοί


Ρήγας Μανόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου