ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

"Αποσύρετε η Βεροια από την Γ' Εθνική που ήταν στον όμιλο Βαρβάρας και Χανιώτης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τοπικό."

 

Έσβησε και η τελευταία ελπίδα που υπήρχε, ώστε η «Βασίλισσα του βορρά» να μην αναγκαστεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τοπικό πρωτάθλημα!


Τις τελευταίες μέρες προέκυψε ενδιαφέρον από τους κ.κ. Αναστασιάδη και Καλαϊτζίδη, ώστε να διατηρήσουν τη ΒΕΡΟΙΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, με την προσθήκη κάποιων ταλαντούχων νεαρών από την Κ19 της «Βασίλισσας» αλλά και με την απόκτηση 5-6 έμπειρων παικτών.

Όμως, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αν και στην χθεσινή συνάντηση οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ο ένας εκ των δύο ενδιαφερομένων Ανδρέας Καλαϊτζίδης έπαψε να ενδιαφέρεται!!! Συγκεκριμένα, ο Καλαϊτζίδης έκανε γνωστό στον Αγάπιο Αναστασιάδη ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του, αφήνοντας εμβρόντητο τον μέχρι εκείνη την στιγμή «συμπαίκτη του», στην προσπάθεια ανάληψης του Δ.Σ. του ΝΠΣ. Επικαλέστηκε μάλιστα για… δικαιολογία, το γεγονός ότι γράφτηκαν λεπτομέρειες για την χθεσινοβραδινή συνάντηση και αναφέρθηκε και το όνομα του Ανθυμιάδη!!!

Έτσι, ενώ όλοι περίμεναν να γίνει η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης του ΝΠΣ, τελικά έγινε μόνο η… παράδοση, αφού το δίδυμο Αναστασιάδη-Καλαϊτζίδη έσπασε!

Στα γραφεία της ομάδας πήγε ο Αγάπιος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, όπου έκανε γνωστό ότι αναγκαστικά αποσύρει το ενδιαφέρον του για την συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, γιατί χωρίς την σύμπραξη της Αγίας Μαρίνας, δεν μπορεί να στηθεί η ομάδα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , το οποίο ξεκινάει σε λιγότερες από 20 μέρες!

Υποσχέθηκε όμως ότι θα βοηθήσει οικονομικά τον ΝΠΣ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ, που θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν, μιας και το νέο Δ.Σ. είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι μόνο του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου