ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Αρναία:"Πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας για τους μικρούς ποδηλάτες, όπως και αγώνας ατομικής χρονομέτρησης ανάβασης Ταξιάρχη."(Φώτο)

Με τη συμμετοχή 150 μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας έλαβε χώρα ο αγώνας δεξιοτεχνίας που Διοργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη.


Το Σάββατο το απόγευμα η Βόρεια Χαλκιδική γιόρτασε βάζοντας το ποδήλατο στις καθημερινές μετακινήσεις όλων των μαθητών των Σχολείων του Δήμου Αριστοτέλη.
Στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας μαζί με τον αγώνα δεξιοτεχνίας για τους μικρούς ποδηλάτες έγινε και ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης -Ανάβαση Ταξιάρχη - "ΕΠΑΘΛΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ", με τη συμμετοχή αθλητών από σωματεία της ΕΠΣΜΑΘ και όλης της Ελλάδας.

Στην καρδιά του Όρους Χολομώντα, αγωνίστηκαν ποδηλάτες με άριστες καιρικές συνθήκες και με την βοήθεια των εθελοντών του Δήμου Αριστοτέλη, που βρισκόταν σε όλη τη διαδρομή!

Οι απονομές έγιναν στις 19:00μμ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο!
Οι αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ & της Ε.Ο.Π.

Τις εκδηλώσεις στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του ο Δήμος Αριστοτέλη, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρναίας, η Hellas Gold, O Σύλλογος Γυναικών Αρναίας, η Φέτα Καραγιάννη, το κατάστημα Ποδηλάτων Cycle.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου