ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

"Στο 56ο Ράλλυ ΔΕΘ και ο Αρναιώτης Μαυροδής Διονύσης με το Νο 15 στην πόρτα του"

Με το νούμερο 15 στην πόρτα του SUBARU IMPREZA 555 θα τρέξει ο Μαυροδής Διονύσης με συνοδηγό τον Καραβασιλικό Θεοχάρη στο 56ο Ράλλυ ΔΕΘ.


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, το 56ο Ράλλυ ΔΕΘ το λες και Δ(ι)ΕΘ(νές), αφού θα υποδεχθεί 5 βαλκανικές συμμετοχές, όλες με κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Συνολικά 41 πληρώματα θα ανέβουν στη ράμπα εκκίνησης του 56ου Ράλλυ ΔΕΘ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Η πανηγυρική εκκίνηση θα δοθεί στις 21:00, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου. Τα πληρώματα θα διαγωνιστούν σε 2 επαναλαμβανόμενες διαδρομές συνολικού μήκους 89,6 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με ένα ενδιάμεσο service στον Γαλαρινό.


Ως αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (3ος γύρος Ράλλυ Ασφάλτου), το φετινό ΔΕΘ συγκεντρώνει πλήθος συμμετοχών από όλη τη χώρα. Ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα περιλαμβάνονται αυτά των Αλυγιζάκη-Χατζηδάκη με Skoda Fabia Rally2 και Κουκέα-Πετρόπουλου (Ford Fiesta Rally2). Ο Πρόεδρος του ΑΟΘ, Σωκράτης Τσολακίδης με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη και αυτοκίνητο ένα Skoda Fabia Rally2, θα διεκδικήσει την 8η νίκη του στο ΔΕΘ. Αν τα καταφέρει θα σπάσει το ρεκόρ του πολυνίκη του αγώνα, Γιώργου Μοσχού, το οποίο φαινόταν ακατάρριπτο τα τελευταία 39 χρόνια!


Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή πέντε πληρωμάτων από τη γειτονική Βουλγαρία, που τιμούν με τη παρουσία τους τον ΑΟΘ. Πρόκειται για τους Plamen Staykov – Rafi Kadir (Skoda Fabia R5), Anton Titov – Alexander Spirov (Hyundai i20N Rally2), Georgi Yankov – Cvetan Baldjiev (Skoda Fabia R5), Lyuben Kamenov – Valentin Budinov (Peugeot 208 R2)  και Petar Yordanov – Lyubka Yordanova (Renault Clio Rally5). Τυχεροί βέβαια και όσοι βρεθούν στις ειδικές διαδρομές “Λιβάδι – Πετροκέρασσα” και “Χολομώντας”, αφού θα απολαύσουν συνολικά 6 αγωνιστικά προδιαγραφών Rally2 στο κηνύγι για κορυφαίους χρόνους, μαζί με όλα τα υπόλοιπα καταξιωμένα ελληνικά πληρώματα στις δικές τους μάχες ανά κατηγορία.

Για την ιστορία, φέτος συμπληρώνονται 33 χρόνια από το μακρινό 1991, όταν στο χωμάτινο τότε Ράλλυ ΔΕΘ με 60 συμμετοχές, υπήρχαν και 7 πληρώματα από το εξωτερικό.



ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ.

Επεξεργασία - ανάρτηση: Ρήγας Μανόλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου