ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΔΙΓΕΝΗΣ 1 - 2 (Report)




Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο "ΑΠΟΛΛΩΝ" , όπου ο Διγενής πήρε σπουδαία νίκη με 2 -1 απέναντι στον Απόλλωνα χάρις σε τέρμα που σημείωσε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Διγενής προηγήθηκε μόλις στο 10' λεπτό με τον Στασινόπουλο.


Στο 18' ο Δημητρακόπουλος για τον Απόλλωνα σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βγήκε μόλις άουτ. Στη συνέχεια οι "πορτοκαλί" ανέβασαν στροφές με αποτέλεσμα στο 33' λεπτό οι προσπάθειες αυτές να καρποφορήσουν και να ισοφαρίσουν σε 1 - 1 με τον Καρμοίρη.

Η πίεση συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά στο 5' λεπτό των καθυστερήσεων  ύστερα από λάθος συνεννόησης της άμυνας του Απόλλωνα οι παίχτες του Διγενή εκμεταλλεύτηκαν την φάση και σκόραραν κάνοντας το 1 - 2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διγενής  αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο  για να κρατήσει το 2 - 1.Ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει όπου φτάσαμε στο 74' λεπτό όπου χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από κεφαλιά του Τζότζιου, προσπάθησαν να διώξουν οι παίχτες του Διγενή  αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μαυρίδη που σούταρε άουτ.


Στο 84' Ο Διγενής μένει με 10 παίχτες .Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Τσιώνα για επικίνδυνο παίξιμο. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικητή τον Διγενή.

Να σημειωθεί ότι οι παίχτες του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα τελευταία λεπτά του αγώνα για χέρι που δεν έδωσε ο διαιτητής στην μικρή περιοχή του αντιπάλου.






ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Δανδής) Αθανασιάδης, Γιατσάτσος (46’ Τζιμητρέας), Καρμοίρης (87’ Καλπακίδης), Στόικος, Τζιότζιος, Παλασίδης (68’ Μαυρίδης), Τσιντογιάννης, Δημητρακόπουλος, Βερνής, Αρβανιτοζήσης, Καλτσός.

ΔΙΓΕΝΗΣ (Μπορμπόκης) Μπούρκας, Tσιώνας, Γεωργιάδης, Κατσόγλου, Μπουλούμπασης, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (85’ Βερτουδάκης), Τσερκέζης, Χρυσοχοΐδης, Δούμας (92’ Γιαλετζής), Βιτλής (54’ Τσακλίδης).



 Ηδιαιτησία των κ. Παπαγγέλη (Χαρίση, Μανάκη)  - Θράκης ήταν ΜΕΤΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου