ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Οι καλύτερες Πρωταπριλιάτικες φάρσες!"


Οι καλύτερες Πρωταπριλιάτικες φάρσες!

Πρωταπριλιά σήμερα και οι φάρσες δίνουν και παίρνουν και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο χώρος του ποδοσφαίρου!
Φάρσα 1η: Μπάτζο ο… μποξέρ!
Ο ιταλικός Τύπος το 1999 αποκάλυπτε πως ο Ρομπέρτο Μπάτζο έκανε επίθεση με γροθιές στον τεχνικό της Ίντερ, Μαρτσέλο Λίπι επειδή δεν αγωνιζόταν στους «νερατζούρι». Φυσικά και ήταν φάρσα!
Φάρσα 2η: Ο Μαραντόνα και η Μαντόνα γίνονται γονείς!
Το 1989 ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρισκόταν στο ζενίθ της καριέρας του, όπως και η ποπ ντίβα Μαντόνα. Έτσι ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε πως οι δυο σταρ περίμεναν μωρό, κάτι το οποίο μετά από απειλές της… ιταλικής μαφίας, και δη της Ναπολιτάνικης, διαψεύστηκε άρον άρον!
Φάρσα 3η: Ο Πελέ και το ορφανοτροφείο!
Ίσως μια από τις πιο κακόγουστες φάρσες, αφού βραζιλιάνικος σταθμός μετέδωσε το 1988 πως ο Πελέ θα επισκεπτόταν ένα ορφανοτροφείο στο Σάο Πάολο, κάτι που δεν συνέβη ποτέ αφήνοντας 400 παιδάκια να περιμένουν μάταια τον θρυλικό άσο!
Φάρσα 4η: Η Αγγλία παίρνει την θέση της Ισπανίας στο Euro 2008!
Το 2008 η ιστοσελίδα Goal.com ανέφερε πως για πολιτικούς λόγους η Ισπανία αποβλήθηκε από την διοργάνωση με την Αγγλία να παίρνει την θέση της! Τραγική ειρωνεία: Η αποβληθείσα Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο!
Φάρσα 5η: Ο Τότι από ποδοσφαιριστής έγινε ηθοποιός!
Ίσως μελλοντικά να ισχύσει, αλλά το 2010 προφανώς και όχι. Η εφημερίδα L’Unita ανέφερε πως ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο για την υποκριτική με αρκετούς «τιφόζι» των «τζαλορόσι» να πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα για να μεταπείσουν τον Τότι!
Φάρσα 6η: Ο Μπεκαμ στον πάγκο της Αυστραλίας!
Η Sydney Morning Herald πέρσι ανέφερε πως η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας προσέλαβε τον Ντείβιντ Μπεκαμ ως βοηθό προπονητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2019 ενώ η Ομοσπονδία έπεισε τον Άγγλο άσο προσφέροντας του ένα καλάθι από… ανανάδες και μπανάνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου