ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Προς... ένωση FL και FL2!"


Στην ένωση της Football League με την Football League 2 είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει η ΕΠΟ, ώστε να δημιουργηθεί μία ενιαία επαγγελματική κατηγορία.


Τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών οδηγούν στην σκέψη από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να ενωθούν οι δύο κατηγορίες. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που στην ουσία είχε προαναγγείλει και στις τελευταίες του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, λέγοντας ότι: «H δική µου άποψη είναι η Γ’ Kατηγορία να γίνει ερασιτεχνική και η B’ ηµιεπαγγελµατική. Eίναι βέβαιο πως εκεί θα οδηγηθούµε».
Εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να έχουμε μέσα στον Μάιο και αν πραγματοποιηθεί αυτή η ένωση, τότε η Football League 2 θα γίνει ερασιτεχνική. Έπειτα όσες ομάδες μπορούν ν' αντέξουν οικονομικά θα συμμετάσχουν στην νέα λίγκα, η οποία ωστόσο θα λειτουργεί άκρως επαγγελματικά. Όπως και να 'χει, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι οι όποιες αλλαγές θα γίνουν απ' την επόμενη αγωνιστική περίοδο, οι πιθανότητες ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι αρκετά μεγάλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου