ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

''Θέλουν να μας ρίξουν''

τζημητρέας


Σαφή υπονοούμενα για τις σχέσεις συγκεκριμένων ομάδων, άφησε ο αμυντικός του Απόλλωνα Αρναίας,  Δημήτρης Τζημητρέας, μιλώντας στο Sport2310.gr. Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στην ομάδα του.


«Εδώ που φτάσαμε, θα κάνουμε το καθήκον μας και θα πάμε να πάρουμε τα δύο παιχνίδια που απέμειναν, με Τριανδρία και Λάκκωμα και ελπίζουμε πως θα μας δώσει η τύχη αυτό που μας στερεί εδώ και τόσο καιρό. Είναι ξεκάθαρο όμως  ότι θέλουν να μας ρίξουν. Όταν ο Κιλκισιακός από το… πουθενά άρχισε να διεκδικεί την σωτηρία, ξεκίνησαν τα περίεργα σφυρίγματα σχεδόν σε κάθε ματς εις βάρος μας.
Φτάσαμε ως εδώ διότι κάποιες ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και είδαμε πολύ περίεργα αποτέλεσματα, που όλος ο κόσμος κατάλαβε το τι ακριβώς συμβαίνει. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ποια παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο και ποια εκτός γηπέδων.
Ό,τι και να γίνει στο τέλος, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ώριμα έτσι ώστε να μην διαλυθεί μια ποδοσφαιρική δύναμη της Χαλκιδικής που εμφανίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια και πρωταγωνιστεί σε πρωταθλήματα και κύπελλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου